Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Pieton lovit de mașină în zona centrală a Sibiului. Șoferul a fugit

Pieton lovit de mașină în zona centrală a Sibiului. Șoferul a fugit

Un pieton a fost lovit de mașină ieri dimineață, în zona centrală a Sibiului, șoferul fugind de la locul faptei. Polițiștii l-au prins ulterior.

Evenimentul a avut loc în cursul zilei de ieri, în jurul orei 10:00. Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din localitatea Veștem, în timp ce conducea autoturismul pe strada Someșului, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la dreapta pentru a parca pe trotuar și a acroșat un bărbat în vârstă de 34 de ani, sibian, care circula regulamentar în calitate de pieton.

”Imediat după producerea accidentului, șoferul a părăsit locul faptei fiind identificat în scurt timp, în zonă, de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internarea”, explică reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, într-un comunicat de presă.
În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv părărsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

Foto: Arhiva

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus