Luni,
06.02.2023
Innorat
Acum
-7°C

Președintele FC Hermannstadt îl acuză pe Gica Hagi că a influențat arbitrajul. ”A venit în hol și...”

Președintele FC Hermannstadt îl acuză pe Gica Hagi că a influențat arbitrajul. ”A venit în hol și...”

După egalul cu Viitorul Constanța de aseară, influențat în mare parte de arbitrul Adrian Cojocaru, președintele FC Hermannstadt a avut o reacție dură la adresa lui Gică Hagi.

”Deși eu sunt printre conducătorii care nu fac scandal, mă văd nevoit să comentez. Se observă că arbitrii români, care nu au personalitate, sunt influențați de cei care sunt scandalagii, de cei care fac o presiune foarte mare.

Vă spun sigur că Gică Hagi, care este o persoană pe care o respect foarte mult și care m-a pupat după meci, se schimbă total în timpul meciului. A venit în acest hol unde dăm interviuri și a strigat și a spus niște cuvinte la adresa arbitrilor.

Eu, dacă eram arbitru și aveam personalitate, îi dădeam cartonașul roșu și nu mai ieșea în repriza a doua. S-a întâmplat invers, a luat antrenorul nostru roșu, care nu înjură și nu face scandal. Niciunul din cele două penalty-uri nu a fost foarte clar”, a spus Mureșan, la finalul meciului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus