Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Liderul ALDE Sibiu: ”Îl felicit pe preşedintele Iohannis şi echipa PNL„

Liderul ALDE Sibiu: ”Îl felicit pe preşedintele Iohannis şi echipa PNL„

Președintele ALDE Sibiu, Ovidiu Gheorghe Tocaciu, a făcut un bilanț al organizației pe care o conduce și a ajuns la concluzia după alegerile prezidențiale că este cel mai bun scor din ultimii ani. ”Datorită măsurilor luate în ultimul an, echipa ALDE Sibiu a dovedit prin rezultatele obţinute că şi-a întărit poziţia electorală în judeţul Sibiu. În localităţile unde ALDE are doar consilieri locali, am dublat sau chiar triplat scorul electoral. Dar am constatat că în toate localităţile unde avem primari ALDE rezultatele partidului sunt în declin din 2016, după ce au fost aleşi.  Avem rezultate foarte bune în ambele municipii şi în 6 din cele 9 oraşe din judeţ. În municipiul Sibiu am obţinut 5,68% - 5130 voturi, în Mediaş 5,55% - 1204 voturi.  Aş vrea să-i felicit pe cei doi preşedinţi de organizaţie Sora Violeta la Sibiu şi George Petrescu la Mediaş. Aş vrea, la fel, să evidenţiez activitatea preşedinţilor din Tălmaciu - Marcela Drăghiţă 5,10%, Miercurea Sibiului - Buta Liviu 5,22%, Cisnădie - Florea Gabriel 5,01%, Sălişte - Lebu Ioan 5,08%. La nivel de organizaţii locale fruntaşi au fost Marius Oltean - Axente Sever, Halmaciu Iustin – Bazna, care au scos un procent de peste 6%”, a concluzionat Tocaciu.

Cei doi sibieni implicați în lupta pentru alegerile prezidențiale , Klaus Iohannis și Dan Barna, sunt principala cauză problemelor de imagine din această campanie pentru ALDE Sibiu. ”Aş vrea să punctez faptul că cei mai puternici candidaţi la aceste alegeri sunt sibieni, şi anume domnul Klaus Werner Iohannis şi Dan Barna, iar acest lucru îl putem vedea în urma rezultatelor obţinute de cei doi.

Eu personal sunt foarte mulţumit de acest rezultat şi am încredere în perioada următoare alături de familia ALDE Sibiu, din care fac parte, o să avem rezultate foarte bune şi trendul va fi unul în creştere”, susține Tocaciu.

Liderul ALDE l-a felicitat pe președintele Iohannis și pe liberali pentru rezultatul alegerilor din primul tur al alegerilor prezidențiale. ”Nu în ultimul rând aş vrea să-l felicit pe preşedintele Iohannis şi echipa PNL pentru rezultatul obţinut la Sibiu şi pe plan naţional, iar pentru turul doi al acestor alegeri doresc să-i urez ,,fie ca cel mai bun să câştige”, spune Tocaciu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Iooo

Acum 4 ani

Pai rezultatele acestea sunt doar ale ALDE? As zice sa imparta la 2 ca au fost in acelasi closet cu ProRomania. Mai bine sa imparta la 3 ca a mai fost si un om "independent".
Raspunde

Zinco

Acum 4 ani

Asta inseamna sa fii penibil. Dupa cate ai zis in ultimele luni, sa ajungi acum sa-ti mananci propriul rahat doar din dorinta ca probabil sa te primeasca PNL-ul cumva la ei. Ia-te de mana nene cu Trif si mergeti in Tanzania!
Raspunde

alde4la100

Acum 4 ani

si stoita cantaretul ce zice? sper sa dispareti de tot
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus