Miercuri,
05.10.2022
Partial Noros
Acum
14°C

Mai multe construcții din Sibiu, în pericol din cauza vântului puternic

Mai multe construcții din Sibiu, în pericol din cauza vântului puternic

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu au avut astăzi intervenții la mai multe clădiri din oraș, care puneau în pericol siguranța trecătorilor.

În urma codului galben de vânt puternic, aflat în vigoare pana la ora 21, ISU Sibiu a fost sesizat cu privire la existența unor elemente de construcție care prezentau pericol de cădere. Mai multe echipaje de pompieri militari au intervenit de urgență cu autospeciala de salvare de la înălțime în municipiul Sibiu, pentru îndepărtarea acestor elemente de construcție care puneau în pericol siguranța cetățenilor, transmit reprezentanții ISU.

S-a intervenit la o clădire din zona parcului Astra, pe strada Viilor la un turn de apă și pe strada Siretului, la un bloc de locuințe. Intervențiile s-au desfășurat în deplină siguranță pentru cetățeni înlăturându-se pericolul existent.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 3243

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus