Sâmbătă,
25.09.2021
Cer Senin
Acum
19°C

ISU Sibiu: 12 incendii și peste 200 de cazuri medicale, în primele zile ale anului

ISU Sibiu: 12 incendii și peste 200 de cazuri medicale, în primele zile ale anului

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu și voluntarii din Copșa Mică, Dumbrăveni și Ocna Sibiului au intervenit la peste 200 de cazuri medicale și la 12 incendii în primele cinci zile ale acestui an.

Pompierii militari au intervenit, în perioada 1-5 ianuarie, pentru stingerea a 12 incendii și acordarea primului-ajutor calificat unui număr de 166 cazuri medicale. Alte 65 persoane au fost asistate medical de către formațiunile SMURD din cadrul Serviciilor voluntare ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna Sibiului, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Echipajele de pompieri au intervenit, în această perioadă, la patru incendii manifestate la coșuri de fum (municipiul Sibiu și localitățile Chirpăr, Agârbiciu și Copșa Mică).

Alte opt incendii au avut loc la anexe gospodărești (localitățile Cârțișoara, Agnita, Richiș și Alămor), la un tomberon metalic (Sibiu, str. Nicovalei), la acoperișul unei case (localitatea Târnava, str. Dumbrăvii), la acoperișul unui garaj (localitatea Avrig, str. Râului) și la un adăpost de animale (localitatea Bungard).

De asemenea, pompierii sibieni din cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu și Stației Agnita  au asigurat măsurile specifice din zona de competență în municipiul Sibiu, Piața Mare și în localitatea Agnita pe timpul evenimentelor dedicate Revelionului, transmite sursa citată. Totodată, salvatorii sibieni au asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor în localitatea Șura Mică, pe timpul remedierii unei defecțiuni la conducta principală de gaz din localitate.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus