Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Sibiul se umple din nou de moși, la Marea MoșMondeală

Sibiul se umple din nou de moși, la Marea MoșMondeală

Clubul Sportiv Comunitar Sibiu își propune să umple și anul acesta Sibiul de moși. Alături de Asociația Diakoniewerk România și organizatorul Târgului de Crăciun, organizează pentru al doilea an consecutiv unul din cele mai simpatice concursuri – Marea MoșMondeală, cu ajutorul căruia vor să strângă din nou 200 de sibieni cu chef de alergare, pe care să-i costumeze în Moș Crăciun și să-i trimită la alergat pe o distanță de 3 km.

Scopul cursei este de a dărui o șansă persoanelor cu dizabilități pentru practicarea diferitelor ramuri sportive, așa cum sunt atletismul sau baschetul. Taxa de participare are o valoare de 60 de lei, bani din care 50% vor merge ca donație către Clubul Sportiv Comunitar Sibiu, pentru achiziționarea de scaune cu rotile speciale pentru ca mai multe persoane cu dizabilități să poată practica diferite sporturi. În schimbul celorlalți 30 de lei, participanții vor primi un număr simpatic de concurent, precum și o medalie haioasă pentru cei care trec linia de finish.

„Alergăm ca să strângem fonduri pentru Zburătorii care vă sunt deja familiari, oameni care nu pot merge, dar care fac sport. Aşa cum noi facem sport şi ei pot să facă sport, iar în felul acesta avem posibilitatea să cumpărăm scaune speciale pentru practicarea de către persoanele cu dizabilități a diferitelor ramuri sportive. Sibienii cu dor de alergare și care își doresc să facă un gest caritabil înainte de sărbători, sunt invitați să participe”, spun organizatorii.

event-768x402

Cursa nu este cronometrată și nu se vor acorda premii. Evenimentul va avea loc vineri, 13 decembrie, de la ora 19. Pentru înscrieri intrați AICI.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Don Balon

Acum 3 ani

Dupa baba din fruntea primariei ,doar mosii mai lipseau. Poate vin sa peteasca baba!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus