Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
8°C

Klaus Iohannis este o garanție că PSD nu ne întoarce în trecut

Klaus Iohannis este o garanție că PSD nu ne întoarce în trecut

„Eroii alegerilor sunt întotdeauna românii”, a declarat președintele Klaus Iohannis, după primul tur al alegerilor prezidențiale. Președintele Klaus Iohannis a făcut o comparație între ce înseamnă România Normală și ceea ce dorește PSD pentru România. ”Suntem în curs de realizare a ceea ce am numit „România Normală". Primul pas semnificativ s-a făcut în mai, 26 mai, la alegerile europarlamentare și la Referendum. La Referendum, împreună cu 6,5 milioane de români am spus "Stop!" asaltului pesedist asupra Justiției. După care Parlamentul a spus "Stop!" guvernării pesediste - până și Parlamentul nu i-a mai răbdat! Și duminica trecută românii au spus clar că nu mai vor PSD! (...) Am dovedit în ultimii ani că știu să lupt împotriva PSD-ului și că am făcut acest lucru cu folos. Am dovedit că știu să reprezint România bine în lume și am făcut acest lucru spre folosul României și al românilor. Am dovedit că pot să coagulez forțele de dreapta, forțele democratice din România, și în acest fel s-a produs schimbarea de guvern - trebuie să recunoaștem, o schimbare așteptată de puțini, sperată de mulți. Am adunat toate forțele politice pentru acel pact prin care alocăm 2% pentru Apărare. Și la finalul mandatului am dovedit că știu să opresc PSD”, a spus președintele.

”Eu sunt împotriva politicienilor PSD, nu sunt împotriva votanților de stânga”

Klaus Iohannis a explicat că poziția lui a fost întotdeauna fermă împotriva politicienilor PSD, nu împotriva votanților de stânga. „Sunt Președintele tuturor românilor, dar nu al tuturor politicienilor din România. Cert, eu sunt împotriva politicienilor PSD, care au încercat să ducă România într-o catastrofă. Dar nu sunt împotriva votanților de stânga, care evident își exprimă o opțiune, chit că nu cred că ei s-au așteptat la acest PSD”, a explicat președintele.  „Eu îmi doresc o Românie fără PSD și, ca să fiu bine înțeles, doresc o Românie fără PSD în structurile de conducere. Nu are decât PSD să stea în Opoziție. Dacă vrea să se reformeze, dacă nu, nu, treaba lor! Eu lupt pentru o Românie Normală”, a completat Klaus Iohannis.

Lupta împotriva fake-news-ului PSD

Turul al doilea este un moment istoric în care România poate scăpa de politicienii din PSD și de pesedism. Chiar în timpul conferinței de presă organizată marți de președintele Klaus Iohannis s-a putut vedea că PSD este un partid fake-news, care nu se poate schimba. Liderii social-democrați au lansat atunci public ideea că președintele ar fi primit mesaje în cască. S-a dovedit imediat din imagini că PSD minte. Din nou.  În plus, a fost nevoie ca președintele să arate pur și simplu că nu are căști în ureche, pentru a opri mașina de propagandă social-democrată.

”Alegerile anticipate sunt cea mai bună soluție pentru situația politică actuală”

Președintele Klaus Iohannis a vorbit totodată despre cum a apărat linia democratică a României împotriva ofensivei PSD. „Au fost ani complicați pentru România și cred că pot, în acest moment, să spun că am reușit, în acești ani, cu toate că a guvernat PSD, așa cum am mai descris, am reușit să țin România pe linia clară euroatlantică, am evitat crize profunde în România și, sincer, mi-aș fi dorit să am ocazia să lucrez împreună cu un guvern care să lucreze pentru români, care să ducă România înainte”.

Șeful statului a spus din nou că soluția cea mai bună pentru România sunt alegerile anticipate. „Dacă bine îmi amintesc, eu și cu PNL am fost primii care, după căderea guvernului, am spus: „Da, alegerile anticipate sunt cea mai bună variantă pentru a rezolva impasul politic în care se află clasa politică din România". Rămân la această opțiune și spun clar și răspicat: „da, alegerile anticipate sunt cea mai bună soluție pentru situația politică actuală”, a spus Iohannis.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Baronul

Acum 2 ani

Klausi - Decebal reinviat ??? :)
Raspunde

Voltaire

Acum 2 ani

Săracul, ce tragedie ar fi fost să fi fost coleg de tur cu Barna. Brandul de campanie anti-psd s-ar fi redus la zero. Și acum te întrebi, s-a avut grijă să nu se întample asta?
Raspunde

sibian dezamăgit

Acum 2 ani

Vii cu o idee geniala? Intr-adevar, daca nu intra Viorica in turul doi, despre ce a r fi vorbit in campania lui? Pe de alta parte, este normal ca un candidat sa vina cu un slogan ca ii va distrige pe adversari in loc sa spuna ce poate face pt. tara si alegatori?
Raspunde

teleormaneanul

Acum 2 ani

Serios? Iar cu Johannis o sa mai stam pe loc inca 5 ani!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus