Miercuri,
05.10.2022
Partial Noros
Acum
15°C

Un tânăr în vârstă de 19 ani are nevoie de ajutor. Viața lui costă 50.000 de euro

Un tânăr în vârstă de 19 ani are nevoie de ajutor. Viața lui costă 50.000 de euro

Andrei Oteșanu este un tânăr din Brezoi, județul Vâlcea, în vârstă de 19 ani, care are nevoie de ajutorul comunității. El este student la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu în cadrul Facultății de Limbi Străine, iar acum viața lui depinde de 50.000 de euro. În urmă cu puțin timp a fost diagnosticat cu Condrosarcom Calcanean Drept, fiind o tumoră agresivă la nivelul călcâiului. În octombrie a fost operat pentru extirparea tumorii, dar evoluția bolii a fost nefavorabilă.

Andrei este un tânăr pasionat de muzică și cânta la chitară, avea visuri mărețe ca orice tânăr la o vârstă atât de fragedă. Colegii și prietenii lui spun că este un băiat care debordează de optimism, este mereu cu zâmbetul pe buze și dispus să ajute pe oricine, în orice circumstanță. Are simțul umorului prezent de fiecare dată și știe cum să vadă partea plină a paharului. Prietenii lui subliniază faptul că este un prieten devotat, care a fost mereu alături de cei dragi. „Când eram la școală făcea din orice zi grea una mai bună, habar nu am cum. Cred că știa cum să glumească despre situațiile neplăcute și să ne includă pe toți în cercul lui de prieteni”, spune o colegă din liceu despre Andrei.

andrei otesanu - 2

În 25 noiembrie împlinește 20 de ani, dar nu își dorește cadouri, vrea doar o nouă șansă la viață. După operația din 11 octombrie, care a avut ca scop extirparea tumorii, Andrei a făcut un PET-CT (n.r. – modalitate de diagnoză pentru reprezentarea exactă a anumitor tipuri de cancer). Prin acest procedeu s-au evidențiat adenopatii (n.r. – o creștere în dimensiune a ganglionilor limfatici) la nivelul  abdomenului.

andrei otesanu -1

Andrei Oteșanu are nevoie de mai multe investigații în țară, dar și în străinătate. Astfel, costurile ajung la suma de 50.000 de euro, iar familia nu dispune de un asemenea venit. „Cât costă viața unui tânăr? Viața unui tânăr atât de frumos nu ar trebui sa aibă un preț, un tânăr plin de energie şi mereu vesel, chiar dacă viața îl încearcă greu. Noi împreună putem să facem minuni”, scriu prietenii în postarea de pe Facebook.

Dacă doriți să îl ajutați pe Andrei, puteți să contribuiți la strângerea de fonduri de pe Facebook sau puteți dona în unul dintre următoarele conturi:

  • Nr cont lei: RO19RZBR0000060004004696 - Oteşanu Florian ( tatăl)
  • Nr cont euro: RO10RZBR0000060012420093 - Oteşanu Florian

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

1 comentarii

CitizenX

Acum 2 ani

Vad ca respectati GDPR-ul maxim.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus