Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

ShoeBox 2019. Începe colectarea cadourilor pentru copii nevoiași

ShoeBox 2019. Începe colectarea cadourilor pentru copii nevoiași

ShoeBox este un proiect care are ca scop să aducă zâmbete pe fețele copiilor dăruindu-le un cadou de Crăciun. În 2019 campania de colectare se va desfășura în perioada 1 – 15 decembrie, pentru ca apoi, începând cu 16 decembrie, până de Crăciun, cutiile să ajungă la cei care au nevoie. În Sibiu sunt deschise patru locații unde oamenii pot duce micile cadouri.

Ajuns la ediția cu numărul XII, ShoeBox  începe campania de colectare a cutiilor cu cadouri în 1 decembrie. Începând din 2015, organizatorii acceptă doar cutiile ce conțin obiecte noi pentru copiii cu vârste cuprinse între doi și 18 ani – fete și băieți. De asemenea, nu pot fi incluse alimente perisabile sau care s-ar putea deteriora sau desface în timpul manipulării. Cadourile ar trebui să se limiteze la obiecte care pot fi incluse într-o cutie de papuci, astfel oamenii sunt avertizați să evite obiectele mai mari.

sursa: Emi Groza sursa: Emi Groza

„Acum ajung la o chestiune sensibilă: nu puneți în cutii lucruri pe care nu v-ar plăcea nici vouă să le primiți. Toate lucrurile trebuie să fie noi. Lucrurile care nu mai pot fi folosite au un loc pe care îl cunoaștem cu toții: se aruncă la gunoi. Fă un cadou așa cum ți-ar placea să-l primești și tu, nu fă curățenie în casă pentru ca mai apoi să dai ce e «de aruncat»”, scriu reprezentații proiectului pe website-ul dedicat.

Cei care doresc să participe sunt rugați să nu lipească cutiile pentru că acestea  vor fi lipite în momentul în care se vor lipi etichetele cu vârsta și sexul copiilor cărora le sunt dedicate cadourile.

sursa: ShoeBox Facebook sursa: ShoeBox Facebook

Cutiile pot fi duse în oricare dintre cele patru locații din Sibiu asociate proiectului național. Una dintre locații este Piața Mare din Sibiu, la Târgul de Crăciun, la căsuța asociației „We Help!”. Pe strada Telefoanelor numărul 1, la magazinul ECCO, de luni până sâmbătă, între orele 10 – 21, și duminica, de la 10 la 19. În Cisnădie cutiile pot fi duse la Karma Handmade de pe strada Stejarului, blocul 16, apartamentul 54, programul magazinul fiind de luni până vineri, între orele 8 -20 și sâmbătă de la 9 la 17. De asemenea, la centrul comercial Auchan Sibiu în zona galeriei va fi amplasat un spațiu al asociației „We Help!” care va fi deschis zilnic între orele 16 -20 pentru donații.

sursa: ShoeBox Facebook sursa: ShoeBox Facebook

Organizatori anunță că acceptă doar cutii, nu și donații financiare, astfel dacă vi se cere să donați bani în numele proiectului ar trebui să știți că probabil este vorba de un proiect ilegitim. „Oricine vă cere, în numele acestui proiect, donații financiare, NU o face în mod legitim și nici autorizat de către noi. Nu suntem o organizație cu personalitate juridică și nici nu vom deveni vreodată. Prin urmare nu putem accepta donații, emite chitanțe sau semna contracte de sponsorizare”, spun reprezentații proiectului.

Mai multe informații referitoare la cum puteți ajuta și ce trebuie pus în cutii găsiți pe website-ul ShoeBox.

sursa: ShoeBox Facebook sursa: ShoeBox Facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus