Duminică,
12.07.2020
Parțial Noros
Acum
17°C

Vulpea cu pui din Terezian era de fapt un vulpoi. A fost tratat și eliberat în pădure

18 Noiembrie 2019 12:33

Vulpea cu pui din Terezian era de fapt un vulpoi. A fost tratat și eliberat în pădure

După ce mai mult timp locuitorii din cartierul Terezian au semnalat prezența unei vulpi cu pui în zonă, Asociația Prietenii Berzelor s-a deplasat la fața locului, pentru a prinde și îngriji animalele, înainte să le dea drumul în pădure. Nu mică le-a fost surpriza salvatorilor de animale când au descoperit că vulpea era de fapt un... vulpoi.

Toată săptămâna trecută, reprezentanții asociației Prietenii Berzelor au pândit animalul despre care locuitorii din Terezian spuneau că își face veacul de ceva vreme acolo. Ceea ce le-a adus o bucurie și mai mare salvatorilor a fost că nu au ajutat un singur animal, ci două. În timp ce așteptau vulpea au găsit și un cățel care se pierduse de stăpân.

„Săptămâna trecută pe un vânt tăios ai noștri pândeau vulpea din Terezian. Și au reușit să o prindă. Animalul a fost tranchilizat și evaluat de către medicul veterinar, moment în care am aflat că vulpea cu pui ce se aciuise în cartier era de fapt un mascul. Acesta a fost plasat în carantină și ulterior eliberat în pădure departe de localități. Și nu numai povestea vulpoiului s-a terminat cu bine. La un moment dat în zonă a apărut un labrador tare prietenos. Ai noștri i-au verificat cipul, i-au găsit stăpânul și uite așa Spike s-a întors și el cu bine la căsuța lui”, povestesc aceștia pe pagina de Facebook a asociației.

74376556_10155784782584229_8445044995550871552_o

Activitatea asociației Prietenii Berzelor are loc exclusiv pe bază de voluntariat. Dacă doriți sa dați o mână de ajutor o puteți face folosindu-vă de datele de mai jos.

BANCA: BRD SIBIU

IBAN (LEI) : RO60BRDE330SV29845983300

SEIFT:BRDEROBU

PayPal:friendsofstorks@gmail.com

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Social
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

vinsin

Acum 7 luni

Ce exemplar frumoas! Bravo pentru actiune!
Raspunde

Cris

Acum 7 luni

Ce frumusețe de animal ❤️❤️❤️ Foarte frumos din parte domnilor care l-au ajutat.
Raspunde

Maria

Acum 7 luni

Asa da!! Bravo lor pt acțiune!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus