Marţi,
27.09.2022
Partial Noros
Acum
12°C

AJVPS anunță cotizațiile pentru anul 2020

AJVPS anunță cotizațiile pentru anul 2020

Conducerea Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sibiu anunță tarifele pentru pescarii și vânătorii care își achită cotizațiile în luna decembrie.

Astfel, vânătorii care în luna decembrie își achită integral cotizația pentru anul 2020 vorplăti 1500 de lei.

De partea cealaltă, pescarii care plătesc în luna decembrie tariful de acces pentru anul 2020 este de 100 de lei. Copiii cu vârstele între 14 și 18 ani plătesc 50 de lei, la fel ca și pensionarii cu vârsta de 60 de ani împliniți, ori cu pensia sub 2000 de lei. Lor li se adaugă persoanele care suferă de un handicap grav, ori accentuat, precum și persoanele cu invaliditate de grad 1 sau 2, incapacitate totală de muncă.

Cei interesați pot să achite cotizațiile la casieriile AJVPS Sibiu din Sibiu, strada Constituției, bloc nr. 20, sau din Mediaș, str. Virgil Madgearu, nr. 1.

ajvps sibiu cotizatii 2020

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

15 comentarii

Ionel Pescar

Acum 2 ani

Si se mai plateste taxa aia pentru zilele de munca sau nu?
Raspunde

Calin

Acum 2 ani

Aia se scade din pretul abonamentului presupun . Pe langa taxa de access mai platesti si abonamentul din care se scade 100 de lei o zi de munca prestata , sau 200 daca ai mers de 2 ori.
Raspunde

Stoicescu

Acum 2 ani

Se plateste strict ce prevede anuntul. Nu este loc de alte interpretari. Atentie doar la valabilitatea termenului de plata, adica 100 sau 50 de lei pentru cei care platesc acuma, nu candva la anu'...
Raspunde

xXx

Acum 2 ani

Persoanele cu handicap grav aveau gratuit , să înțeleg că în 2020 e 50 ron?
Raspunde

Macri Florin

Acum 2 ani

Se poate plati si online?
Raspunde

Sibian

Acum 2 ani

De ce nu publica pe site-ul asociatiei http://apssibiu.ro/ toate detaliile acestea si despre persoanele care nu au fost la curatenie nu spun nimic, iar fac pe ascuns lucrurile
Raspunde

Ionuț

Acum 2 ani

Anul trecut 400, anul asta 100....de ce nu ziceți că nu mai aveți drept să eliberați permisele ANPA? De ce nu spuneți la oameni că sunteți pe gata și că singurele permise valabile se eliberează la casa vânătorului în vasile aron? Sibienii știu povestea
Raspunde

Moromete

Acum 2 ani

Ai dreptate.
Raspunde

Moromete

Acum 2 ani

Este necesara o clarificare.Daca va uitati pe site-ul ANPA este scris negru pe alb ca din 30.10.2017 raul Olt este concesionat catre AGVPS Sibiu cu sediul in str. Stefan cel Mare nr 132 si nu celor de pe Constitutiei. Noi dorim sa stim acuma, unde mama dracului vizam permisele, ca ne-ati ametit de tot si unii si altii. Hotarati-va o data sa stim unde vizam si cine ne controleaza ca ne-am saturat de jocul asta la doua capete. Cel care a publicat articolul trebuie sa specifice faptul ca raul Olt nu e concesionat celor de pe Constitutiei si ca ceva e putred aici.
Raspunde

Ilincuta Gheorghe

Acum 2 ani

Deci pana la urma unde se face permisul asta în vasile Aron sau pe constituției, mulțumesc anticipat
Raspunde

Balan Octavian

Acum 2 ani

Stie cineva un numar de telefon de la asociația AGVPS Sibiu cu sediul in str. Stefan cel Mare nr 132 ?
Raspunde

IOAN

Acum 2 ani

Nu mai inteleg nimic.ANPA spune ca apele din judetul Sibiu au fost concesionate de AJPS Sibiu de pe strada Stefan cel Mare.Cealalta asociatie de pe strada Constitutiei scrie ca a stabilit cuantumul taxei de pescuit dar nu are contract cu ANPA.Ce sa faca pescarii in acest caz? Din cauza neintelegerii dintre cele doua asociatii pescarii sunt in ceata totala,Faceti-va ordine in ograda ca e mare harababura!
Raspunde

Dorin

Acum 2 ani

Si cine iti da tie dreptul de pescuit pe Olt.....???? Aprozarul din coltul strazii , Farmacia nr 24 , Gara , Primaria sau ANPA Ca sa poti pescui PE ORICE APA OBLIGATORIU , este permis ANPA.... Si dupa ... permis Asociatie pescari .....(poate sa fie si din alt judet ). Asta trebuie s-o cunosti ca pescar .....
Raspunde

Lucian

Acum 2 ani

Bună dimineața Dorin......
Raspunde

BL

Acum 2 ani

tel.0744687245 str Stefan Cel Mare nr.132 Casa Vanatorilor Program L-V 8.00-16-00
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus