Luni,
05.12.2022
Partial Noros
Acum
9°C

IȘJ Sibiu are un nou șef adjunct: directorul Colegiului Pedagogic

IȘJ Sibiu are un nou șef adjunct: directorul Colegiului Pedagogic

După numirea unui nou inspector școlar general pentru județul Sibiu, instituția are și un nou șef adjunct. Este vorba despre directorul Colegiului Național Pedagogic „Andrei Șaguna” Sibiu.

Potrivit unui comunicat al IȘJ Sibiu, începând cu data de 21 noiembrie, prin Ordin al Ministerului Educației, Rodica Țălnariu a fost numită, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de Inspector Școlar General Adjunct al IȘJ Sibiu. Țălnariu Rodica a ocupat, timp de peste 20 de ani, funcția de director al Colegiului Național Pedagogic ”Andrei Șaguna” Sibiu.

Totodată, cea care a deținut această funcție până acum, profesoara Carmen Voinea, s-a reîntors pe funcția de director la Școala Gimnazială Nr. 8 Sibiu, funcție obținută prin concurs.

Astfel, în acest moment, conducerea IȘJ Sibiu este formată din profesorul dr. Alexandru Dumbravă, inspector școlar general, și de doi adjuncți: profesorul Gheorghe Bîrză, responsabil de domeniul Management educațional, și profesoara Rodica Țălnariu, care va fi responsabilă de domeniul Curriculum și inspecție școlară.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus