Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

S-au pus în vânzare biletele pentru concertul ”Copiii iubesc muzica clasică”. Un concert educativ susținut de Johann Strauss Ensemble

S-au pus în vânzare biletele pentru concertul ”Copiii iubesc muzica clasică”. Un concert educativ susținut de Johann Strauss Ensemble

Cunoscuta orchestră vieneză Johann Strauss Ensemble va susține la Sibiu un concert special conceput pentru copii, înaintea Crăciunului. Este vorba de ”Copiii iubesc muzica clasică”, concert-eveniment ajuns la cea de-a doua ediție.

Orchestra care ”vestește venirea Crăciunului la Sibiu” revine cu cea de-a doua ediție a concertului care îi aduce pe cei mai tineri dintre sibieni în fața unui spectacol de muzica clasică dedicat lor. Proiect cultural-educațional susținut de Primăria municipiului Sibiu, prin intermediul Agendei culturale, ”Copiii iubesc muzica clasică” este un eveniment care are rolul de a stârni interesul copiilor din Sibiu, atât pentru muzica clasică, cât și pentru instrumentele care îi dau viață, oferind astfel celor mici o alternativă de petrecere a timpului liber. Totodată, concertul își propune să atragă atenția părinților și bunicilor asupra faptului că muzica are un rol important în dezvoltarea copiilor. La fel ca și la prima ediție, instrumentiștii vienezi vor împleti acordurile muzicale cu momente de dans, de teatru, cu jocuri și ghicitori. Alături de Johann Strauss Ensemble, în spectacolul dedicat lor, pe scenă vor urca dansatori-copii cu o coregrafie special pregătită pentru acest eveniment, la care cei tineri sunt așteptați și cu un candy-bar oferit de sponsorul principal CULINARTE.

copii operta

”Copiii iubesc muzica clasică”

Vineri, 13 decembrie 2019 Ora 17:00 La Centrul cultural ”Ion Besoiu” Prețul unui bilet: 30 de lei Biletele pot cumpărate de la casieria Centrului Cultural din str. Emil Cioran nr 1 A, deschisă între orele 15:00 – 22:00.

orchestra dans

Reguli de vânzare a biletelor

Biletele pentru concertul “Copiii iubesc muzica clasică“ au fost puse în vânzare de miercuri, 20 noiembrie 2019. Iar pentru că acest eveniment este gândit și dedicat celor mici, organizatorii anunță faptul că numărul biletelor cumpărate de către adulți nu îl poate depăși pe cel cumpărat pentru cei mici (exemplu: dacă o persoană cumpără un bilet pentru un copil, va mai putea cumpăra cel mult un bilet pentru un adult care să îl însoțească. Dacă vor fi cumpărate două bilete pentru copii, vor mai putea fi cumpărate cel mult două bilete pentru adulții însoțitori etc.).

 

 

logo actiune cofinantata de primaria sibiu

“Copiii iubesc muzica clasică“ este o acțiune cofinanțată de Primăria municipiului Sibiu

Sponsori: 

logo culinarte

CULINARTE

THERME București THERME București

 

orchestra pe scena

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Cetatean sibian

Acum 4 ani

O porcarie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus