Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Sibian băut, prins la volanul unei mașini radiate din circulație

Sibian băut, prins la volanul unei mașini radiate din circulație

Polițiștii sibieni au prins ieri în trafic un sibian care se urcase băut la volanul unei mașini radiată din circulație de un an de zile.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 16:30, pe raza oraşului Miercurea Sibiului. Poliţiştii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 32 de ani.

”Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a rezultat într-o concentraţie de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, poliţiştii au constatat că autoturismul condus de bărbat este radiat din circulaţie din toamna anului 2018”, anunță reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, într-un comunicat de presă.
Astfel, pe numele şoferului s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Miercurea Sibiului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus