Luni,
18.10.2021
Ploi Scurte
Acum
5°C

Scrisoare deschisă de la Viorica Dăncilă

Scrisoare deschisă de la Viorica Dăncilă

Dragi români,

Dragi jurnaliști,

Dragi formatori de opinie,

Indiferent de opțiunea dumneavoastră duminică, cred că sunteți de acord cu toții că felul în care domnul Iohannis a ales să se comporte în toată această perioadă este DE NEACCEPTAT. Nimeni, dar absolut nimeni, nu și-ar fi permis să refuze, fără niciun argument credibil, o dezbatere electorală.

Nimeni nu a înțeles până la acest moment de ce întrebare fuge atât de tare domnul Iohannis. Ce poate să justifice o asemenea atitudine de dispreț și lipsă de reacție la apelul românilor? Ce ne ascunde domnul Iohannis?

Eu, până în ultima clipă, voi insista și voi fi pregătită pentru confruntarea democratică pe care românii o cer și o merită!

Așa că lansez un apel public. Să îl chemăm pe Klaus Iohannis la dezbatere în această seară, începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului! Echipa mea de campanie deja încearcă să ia legătura cu staff-ul domnului Iohannis pentru a stabili această întâlnire.

PS: Chiar și în ultima zi de campanie, domnul Iohannis le spune românilor, la fel de obsesiv și stupid, că au de ales între dumnealui și PSD. Nu, domnule președinte! Românii au de ales între un om care fuge de întrebări și unul care, în ultimele zile, a răspuns câtorva sute de întrebări venite de la toți jurnaliștii, fără menajamente, fără repetiții, fără regie!

 

Viorica Vasilica Dăncilă

Comentarii

6 comentarii

Cris

Acum 1 an

Prefăcută si urâta Mincinoasa si ursuză O ademenire fără reușită . Ea si cele 2 femei care sunt pe lângă ea, una cu parul scurt si cealaltă blonda , toate au niște buze subtiri....Ferește-te de oameni cu buze subțiri se spune la noi , ca sunt perverși si rai .
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

patriot

Acum 1 an

In solda cui esti, mai mutrita?
Raspunde

politrucul

Acum 1 an

Mare fizionomist esti! Poti colabora cu FBI. parintii tai stiu?
Raspunde

\\\

Acum 1 an

:-)
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

echidistantul

Acum 1 an

Dna Viorica, mare greseala ati facut ca v-ati dedat si dvs. la atacul la persoana precum contracandidatul dvs. Pacat! Nu trebuia sa va coborati pana la genunchiul broastei. Asa ati pierdut.Va mai fi 5 ani presedinte, dar strangeti randurile si nu lasati sa va distruga partidul. Avem nevoie si de social-democratie...
Raspunde

2cents

Acum 1 an

Ar fi fain sa fie astia singurii mincinosi din politica romaneasca actuala... Din pacate asta e regula in majoritatea partidelor, smecherii sunt in varf peste tot
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus