Luni,
03.08.2020
Cer Senin
Acum
27°C

Băsescu, după rezultatul de la prezidențiale: ”Avem Rege!”

26 Noiembrie 2019 13:47

Băsescu, după rezultatul de la prezidențiale: ”Avem Rege!”

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, spune că după votul de duminică România aproape poate spune că are rege. ”Avem Rege! (...) La scorul ăsta, Iohannis nu e doar unsul poporului, e aproape unsul lui Dumnezeu”, a afirmat fostul preşedinte Traian Băsescu luni seară, într-o intervenţie la Digi 24.

Acesta a spus că, în opinia sa, scorul obţinut în al doilea tur de către Klaus Iohannis "pune sub semnul întrebării capacitatea întregului PSD de a face performanţă politică”. "Oamenii din PSD, de regulă, sunt laşi. Când le tragi una peste fălci se gudură, iar aici reprezentativ pentru ei este Ponta, care ori de câte ori a fost o tensiune a abandonat. Acum au laşitatea să nu-şi asume toţi cei care se pretind lideri ai PSD-ului, dau vina pe Dăncilă şi încearcă să se ascundă sub eşecul lui Dăncilă, fără a recunoaşte că, în primul rând, este eşecul lor. La Vrancea să ştiţi că nu a fost Dăncilă preşedintă de organizaţie, la Olt, la Suceava, la Botoşani, la Iaşi, la Vaslui, nu a fost Dăncilă, au fost ei. Iar acum vin, în frunte cu Ciolacu, să-i capul pentru vinovăţie doamnei Dăncilă. Eu vă spun că, aşa cum este doamna Dăncilă, este mai onestă şi mai inteligentă decât fiecare dintre ei, vă daţi seama care-i nivelul în PSD dacă doamna Dăncilă este cea care îi reprezintă din toate punctele de vedere. După părerea mea, vor face o răzbunare ieftină, vor crede că au luat măsuri, dar nu se uită la ei. Ei nu mai au oameni capabili să fie lideri. Ăsta-i adevărul. Iar vremea PSD-ului a trecut. Va deveni un partid mediu”, a mai spus Traian Băsescu.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

periscop

Acum 8 luni

Da. La Sibiu avem și rege, ba chiar am avut și un împărat. Al rromilor. Avem și președinte. Că suntem mai cu moț decât alții, d'aia...
Raspunde

carcotasul de serviciu

Acum 8 luni

Mai, du-te , mai matrozulre! Si Ceausescu iesea cu 99,99% si ai vazut cum a fost unsul lui Dumnezeu! L-a casapit poporul. Vorbesti sa nu taci! Vezi-ti de dosarele tale!
Raspunde

politrucul

Acum 8 luni

Da, un presedinte care se comporta ca un rege...
Raspunde

???

Acum 8 luni

O spui cu admiratie sau cu ironie?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus