Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
0°C

Un student sibian are nevoie de sânge după ce a fost diagnosticat cu leucemie

Un student sibian are nevoie de sânge după ce a fost diagnosticat cu leucemie

Sebastian Dragomir, în vârstă de 21 ani, este student în anul III la specializarea Calculatoare din cadrul Facultății de Inginerie a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. În urmă cu câteva săptămâni, a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică. În acest moment se află în îngrijire medicală la Spitalul Clinic Județean Sibiu și are nevoie de tranfuzii de sânge.

Sebastian Dragomir se află în grija doctorului Ofelia Flucuș, dar are nevoie de ajutorul comunității. Toți cei care doresc și pot să doneze sunt așteptați la Centrul de donare sânge din Sibiu. Sebastian are grupa sangvină A II, dar grupa sangvină a donatorului este nu importantă.

Procedura este simplă. La Centrul de donare sânge trebuie să spuneți numele bolnavului – Sebastian Dragomir. Informația este necesară pentru medicul Ofelia Flucuș. Programul centrului este de la ora 8:00 până la 13:00, dar puteți cere mai multe informații la numărul de telefon 0369437127.

Deși nu contrează grupa de sânge a donatorului, trebuie să vă prezentați cu o adeverință de la medicul de familie în care să fie specificat faptul că puteți fi donatori, iar studenții din alte localități pot avea o adeverință de la cabinetul Universității ULBS. Înainte de a pleca de acasă este bine să mâncați un sandviș. Persoanele care au piercing-uri efectuate în ultimele șase luni, operații efectuate în ultimul an sau cei care au fost la stomatolog în ultimele trei luni nu pot dona sânge.

Pentru cei care se află în imposibilitatea de a dona sânge, dar vor să îl ajute pe Sebastian, face donații în bani la unul dintre conturile de mai jos:

Toma Marius Dragomir, IBAN-ul contului în EUR, deschis în data de 18.11.2019 este RO17INGB0000999909763461.

Toma Marius Dragomir, IBAN-ul contului in RON, deschis in data de 18.11.2019 este RO77INGB0000999909763448.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

1 comentarii

CX

Acum 3 ani

nici cei vaccinati recent nu au voie sa doneze sange
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus