Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Publicaţie de vânzare

Publicaţie de vânzare

Insolvenţa SM SPRL, în calitate de lichidator al BEST-CAR LEASING I.F.N. SA în faliment / in bankruptcy / en faillite, CUI 17166360, având sediul social în loc. Sibiu, str. Calea Poplăcii, nr. 104, jud. Sibiu, număr de ordine în Registrul Comerţului J32/114/2005, Dosar nr. 1625/85/2011 al Tribunalului Sibiu, vinde în bloc, prin licitaţie publică cu strigare:

  • Proprietatea imobiliară ( fermă ) având SC=7.874,80 mp și SU=6.562,30 mp formată din sediu social, 7 grajduri, șopron, atelier, magazie, 2 fânare, pătul, șopron utilaje+ teren intravilan în suprafață de 88.354 mp, situate în loc. Miercurea Sibiului, jud. Sibiu, notate în CF 100447, având nr. cad. 1008/2.
234.000 euro + TVA. 

Bunurile  descrise mai sus sunt supuse vânzării în cadrul procedurii de insolvență, aparțin debitoarei din prezenta cauză și fac obiectul unor contracte de ipotecă în favoarea Kruk România SRL și sechestru asigurator în favoarea Administrației Județene a Finanțelor Publice Sibiu. În conformitate cu art. 91 din Legea nr. 85/2014, bunurile înstrăinate de administratorul judiciar sau lichidator, în exercițiul atribuțiilor sale prevăzute de prezenta lege, sunt dobândite libere de orice sarcini, precum privilegii, ipoteci, gajuri sau drepturi de retenție, sechestre de orice fel. Fac excepție de la acest regim măsurile asiguratorii dispuse în procesul penal în vederea confiscării speciale și/sau confiscării extinse

Garanţia de participare la licitaţie este de 10% din preţul de pornire şi se depune în lei, la cursul BNR din ziua plății, în contul de insolvență RO39 WBAN 2511 0000 3350 1352, deschis la Intesa SanPaolo SA, pentru debitoarea BEST-CAR LEASING I.F.N. SA, CUI 17166360. Condițiile de participare la licitație se regăsesc în regulamentul de vânzare, care poate fi achiziționat la sediul lichidatorului judiciar.

Documentaţia de înscriere la licitaţie prevăzută în regulamentul de vânzare va trebui depusă cel tarziu în preziua licitației până la orele 16:00, garanția de participare la licitație, împreună cu toate documentele menționate în regulamentul de vânzare.

Participanții care nu au depus documentele necesare participării la licitație vor fi excluși din sala de ședință.

Licitaţia va avea loc în data de 03.12.2019 ora 13:00 şi apoi săptămânal, în fiecare zi de marți, de la aceeaşi oră, la sediul lichidatorului din loc. Satu Mare, str. Crișan, nr. 5,ap.2, jud. Satu Mare, până la vânzarea bunurilor.  

Informaţii suplimentare se pot obține la adresa societăţii de lichidare, [email protected] sau tel. 0745.245.844.

Orice persoană care pretinde vreun drept asupra bunurilor care fac obiectul vânzării este invitată, înaintea termenului de vânzare, să anunţe lichidatorul judiciar despre dreptul său.

Prin înscrierea la licitația publică cu strigare se consideră că ofertantul acceptă prețul de pornire la licitație a activului pentru care a depus documentația de înscriere și condițiile stipulate în regulamentul de vânzare. Orice modificări ulterioare ale condițiilor de participare la licitația publică se pot obține de la societatea de insolvență.

Insolvenţa SM SPRL

Prin practician în insolvență, Ion Dohotar

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus