Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Doi copii loviți de un microbuz, pe trecerea de pietoni, în timp ce mergeau la școală

Doi copii loviți de un microbuz, pe trecerea de pietoni, în timp ce mergeau la școală

Doi copii din Dealu Frumos, de 14 și 15 ani, au fost loviți marți dimineața de un microbuz, în timp ce se aflau pe trecerea de pietoni. Șoferul este din Agnita.

Conform Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, este vorba despre o fată și un băiat, ambii din Dealu Frumos. Aceștia au fost accidentați de un microbuz ”în timp ce traversau strada regulamentar, pe trecerea de pietoni”.

”Șoferul în vârstă de 63 de ani, din Agnita, nu le-a acordat prioritate pe trecerea de pietoni. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și efectuează cercetări”, au transmis polițiștii sibieni.
Pentru acordarea primului ajutor Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu a intervenit cu un echipaj SMURD.
”Cele două persoane, un băiat și o fată de 14 și respectiv 15 ani au primit ingrijiri medicale și au fost transportați la CPU Agnita pentru investigații suplimentare”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus