Luni,
22.07.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Oswald Kolb, directorul Continental Sibiu, la TSTV: Am investit aproximativ 30 milioane euro în ultimii doi ani

Oswald Kolb, directorul Continental Sibiu, la TSTV: Am investit aproximativ 30 milioane euro în ultimii doi ani

Invitatul emisiunii de astăzi la Turnul Sfatului TV este directorul general al Continental Automotive Sibiu, cel mai mare angajator din Sibiu.

Cu peste 4.500 de angajați, Continental Automotive este de departe cel mai mare angajator din Sibiu. Ce se întâmplă în cadrul companiei germane afectează direct, sau indirect, o bună parte din populația orașului. Iar zilele acestea se întâmplă numai lucruri frumoase: Continental Sibiu aniversează 15 ani și, totodată, are loc inaugurarea celor doua noi clădiri: Modulul 6 de Producție și cea de-a treia clădire pentru Cercetare și Dezvoltare.

”Am investit aproximativ 30 milioane euro în ultimii doi ani. Este o sumă uriașă, este foarte mult… Cu siguranță, dacă am fi avut rezultate proaste nimeni nu ar fi investit. Pentru noi, a fost o mare oportunitate că s-a investit aici, nu în altă parte. Putem spune că  ceea ce sărbătorim acum este o casă. Urmează să umplem acest spațiu cu produse, să aducem oameni aici pentru Dezvoltare, aceștia sunt pașii următori”, a declarat Oswald Kolb.
Mai multe detalii despre Continental Sibiu, inclusiv cele legate de evoluția industriei automotive în perioada următoare, aflați urmărind emisiunea de mai jos:

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

10 comentarii

Marcu

Acum 4 ani

30 de milioane NU este o suma uriasa. Este o suma modica pt nivelul companiei Continental. Sa nu se umfle in pene chiar asa. Oportunitatea de investitie a fost mare si profitul este mult peste alte locatii.
Raspunde

Iulian

Acum 4 ani

N-are nimeni din birou un nokia 3310 cu care sa filmati interviurile? Ar iesi o filmare la o calitate mai buna decat cea actuala....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

VVDhEhE

Acum 4 ani

''Cu peste 4.500 de angajați, Continental Automotive este de departe cel mai mare angajator din Sibiu. Ce se întâmplă în cadrul companiei germane afectează direct, sau indirect, o bună parte din populația orașului.'' Si uite asa aflam ca avem doar vreo 20.000 locuitori. Afecteaza Conti. pe naiba. E doar o fabrica mare, nimic altceva!
Raspunde

blabla

Acum 4 ani

De unde ai tras tu concluzia ca daca sunt 4.500 de angajati atunci Sibiul are 20.000 de locuitori?
Raspunde

Prima echipa

Acum 4 ani

Ar fi frumos sa fie invitați persoanele din prima echipă impreuna cu primul manager dl Wagner care a început productia la Continental !
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Costel

Acum 4 ani

Pai normal, când dai salarii de colonie, când promovezi toate rebuturile în funcții de conducere, evident că ești profitabil ca și sucursala. Tot așa plătiți, 200 euro, ing cu norma întreaga, ca atunci când ați descălecat la sb? De ce nu spuneți că este recesiune, că unii vor pleca acasă, că oamenii nu va mai cumpara cazanele voastre nemtesti, cancerigene, mincinoase la teste, cu motoare de acum zeci de ani ? Ați venit cu producția masiv la Sibiu a.i. ați distrus un oraș! De ce nu vă duceți și în sudul țării și in Moldova ? V-ați oprit aici și ați adus toată Oltenia la sb! Sunteți un pericol pt oraș, fiindcă dacă criza se acutizează multi vor fi disponibilizați! Veți crea inca un haos, financiar, în oraș! Când mă uit la valoarea investițiilor voastre, de la univ. din Craiova de ex... 10.000 de euro .... spune totul și imi dai seama că aruncați frimituri in Romania!
Raspunde

Dabija

Acum 4 ani

Reclama ieftina
Raspunde

abc

Acum 4 ani

Costele cite locuri de munca ai creat si citi bani platesti la angajatii tai.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus