Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Primarul din Șelimbăr candidează pentru un nou mandat. A câștigat pariul

Primarul din Șelimbăr candidează pentru un nou mandat. A câștigat pariul

La începutul anului, primarul din Șelimbăr, Marius Grecu, a anunțat că dacă nu va asfalta în acest an strada Tudor Vladimirescu, nu va mai candida pentru un nou mandat.

În această săptămână s-a turnat stratul de bitum și primarul e pregătit să intre din nou în alegeri.

”S-a încheiat asfaltarea carosabilului, mai avem de încheiat lucrările la trotuare și iluminatul public. Am spus că lucrările se vor încheia până la sfârșitul anului și iată că în final s-a reușit. Nu a fost ușor, mia ales atunci când ai în față o luptă cu birocrația, atunci când administrația nu e proprietară în totalitate pe lucrarea ce urmează a fi realizată. Însă am avut un aliat bun în vremea caldă și s-a putut pune bitumul”, a declarat primarul Marius Grecu.
p5

Suprafața totală a străzii este de 1.704 mp, lungimea fiind de 330 m, iar lățimea medie a părții carosabile de 5,5 m. S-au amenajat 340 metri de rigole și 670 metri de borduri. Pentru drenajul apei s-au folosit 14 guri de scurgere pe întreaga suprafață a străzii. Suma totală a investiției a depășit puțin 550 de mii de lei, fără TVA.

https://youtu.be/oGGTvIi9RuQ

Marius Grecu a fost ales primar al Șelimbărului în 2016 cu 60%.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Netz

Acum 4 ani

Da un arbust ornamental, ceva verde care sa schimbe peisajul ala selenar?
Raspunde

Pastean

Acum 4 ani

Ar trebui sa fie primar si pt.Mohu si Vestem,dar se pare ca nu prea e. In orice caz nu il intereseaza infrastructura din aceste sate!
Raspunde

Jon Melon

Acum 4 ani

Primaria aia ar trebui desfiintata.... inca o sleahta de neamuri, adica un clan, tinut in spate pe banii fraierilor, la butoane inventate. Selimbarul e cartier al Sibiului.... dar nu putem sa le luam primaria-jucaria, nu ? Asta ar insemna ca amantele si neamurile din primaria respectiva, sa renunte la joburi si mai important la spagi. Sa isi gaseasca joburi...va dati seama ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus