Duminică,
02.10.2022
Partial Noros
Acum
13°C

Primarul din Șelimbăr candidează pentru un nou mandat. A câștigat pariul

Primarul din Șelimbăr candidează pentru un nou mandat. A câștigat pariul

La începutul anului, primarul din Șelimbăr, Marius Grecu, a anunțat că dacă nu va asfalta în acest an strada Tudor Vladimirescu, nu va mai candida pentru un nou mandat.

În această săptămână s-a turnat stratul de bitum și primarul e pregătit să intre din nou în alegeri.

”S-a încheiat asfaltarea carosabilului, mai avem de încheiat lucrările la trotuare și iluminatul public. Am spus că lucrările se vor încheia până la sfârșitul anului și iată că în final s-a reușit. Nu a fost ușor, mia ales atunci când ai în față o luptă cu birocrația, atunci când administrația nu e proprietară în totalitate pe lucrarea ce urmează a fi realizată. Însă am avut un aliat bun în vremea caldă și s-a putut pune bitumul”, a declarat primarul Marius Grecu.
p5

Suprafața totală a străzii este de 1.704 mp, lungimea fiind de 330 m, iar lățimea medie a părții carosabile de 5,5 m. S-au amenajat 340 metri de rigole și 670 metri de borduri. Pentru drenajul apei s-au folosit 14 guri de scurgere pe întreaga suprafață a străzii. Suma totală a investiției a depășit puțin 550 de mii de lei, fără TVA.

https://youtu.be/oGGTvIi9RuQ

Marius Grecu a fost ales primar al Șelimbărului în 2016 cu 60%.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Netz

Acum 2 ani

Da un arbust ornamental, ceva verde care sa schimbe peisajul ala selenar?
Raspunde

Pastean

Acum 2 ani

Ar trebui sa fie primar si pt.Mohu si Vestem,dar se pare ca nu prea e. In orice caz nu il intereseaza infrastructura din aceste sate!
Raspunde

Jon Melon

Acum 2 ani

Primaria aia ar trebui desfiintata.... inca o sleahta de neamuri, adica un clan, tinut in spate pe banii fraierilor, la butoane inventate. Selimbarul e cartier al Sibiului.... dar nu putem sa le luam primaria-jucaria, nu ? Asta ar insemna ca amantele si neamurile din primaria respectiva, sa renunte la joburi si mai important la spagi. Sa isi gaseasca joburi...va dati seama ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus