Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Sibiul are nevoie de 300 de Moși Crăciuni pentru cursa caritabilă Marea MoșMondeală. Se mai pot face înscrieri

Sibiul are nevoie de 300 de Moși Crăciuni pentru cursa caritabilă Marea MoșMondeală. Se mai pot face înscrieri

Clubul Sportiv Comunitar Sibiu organizează cea de-a II-a ediție a evenimentului sportiv Marea MoșMondeală care va avea loc în 13 decembrie. Evenimentul este de fapt un cros de trei kilometri prin centrul Sibiului, necronometrat și fără acordare de premii, scopul lui fiind strângerea de fonduri pentru achiziționarea de scaune rulante speciale. Scaunele sunt necesare pentru practicarea diferitelor ramuri sportive de către persoanele cu dizabilități. Încă se mai pot face înscrieri.

Toate persoanele participante vor alerga îmbrăcate în costumul lui Moș Crăciun. De asemenea, pe fiecare traseu moșii vor fi însoțiți de fanfara și trenulețul moșului și vor avea parte de multe surprize care să le facă alergarea mai plăcută și mai distractivă. Înscrierile sunt deschise până pe data de 11 decembrie la ora 23:59. Regulamentul poate fi consultat aici, iar înscrierile se fac pe baza unui formular.

Taxa de participare este de 60 de lei, din care 50% va fi donată Clubului Sportiv Comunitar din Sibiu pentru achiziționarea scaunelor cu rotile speciale. În schimbul taxei, din restul de 50% participații vor primi un număr de concurent și o medalie haioasă pentru cei care trec linia de final.

Competiția se va desfășura vineri, 13 decembrie, în intervalul orar 19:00 – 20:30. Numărul maxim de participanți înscriși este de 300 de persoane, iar cursa este deschisă persoanelor cu vârste de peste patru ani, care pot parcurge traseul de 3 kilometri în alergare la pas, în scaun cu rotile sau în brațele părinților. Participarea la concurs nu se poate face decât îmbrăcat în Moș Crăciun, sau purtând căciuliță de moș și îmbrăcat complet în roșu.

Sursa foto: Marea MoșMondeală

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus