Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

O fetiță din SUA a trimis o scrisoare către Google, ca tatăl ei să primească o zi liberă

O fetiță din SUA a trimis o scrisoare către Google, ca tatăl ei să primească o zi liberă

O fetiță din Statele Unite a scris o scrisoare către creatorii Google, rugându-i ca tatăl ei să primească liber de ziua lui. Angajatorii bărbatului au fost atât de amuzați de scrisoarea fetiței încât au decis să-i dea tatălui o săptămână întreagă să stea cu micuța acasă.

„Dragă muncitor Google,

Poți te rog să te asiguri că atunci când tata vine la muncă va primi o zi liberă? Ar putea să fie chiar ziua de miercuri, pentru că tati primește liber doar o zi pe săptămână, sâmbăta.

De la Katie.

P.S. Este ziua lui tati!

P.P.S. Este vară, totuși.”

Răspunsul a venit imediat. Daniel Shiplacoff, senior design manager la Google complimentează munca tatălui său şi îi acordă acestuia o săptămână liberă drept bonus. Pentru că, totuşi, e vară. „Tatăl tău a muncit mult pentru ca milioane de oameni din jurul lumii să se bucure de produsele noastre. Cu ocazia zilei sale de naştere, şi pentru a recunoaşte importanţa concediului, îi vom acorda prima săptămână din iulie drept zile de vacanţă", i-au transmis reprezentanţii Google fetiţei.

 

Sursa: Business Magazin

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Big Brother

Acum 4 ani

Măcar nu i-au spus fetiței că oricum tatăl ei va muncii extra pentru zilele acelea (plus penalizare pentru întârziere) pentru că, în special la google, nimic nu e gratis și datele de la fraieri nu se farmează singure. Poate era scris undeva în user licence agreement la pagina 2397, cap. 235, alin. j dar cine citește până acolo!
Raspunde

Angel

Acum 4 ani

No, daca tacsu e sluga la google si o ajutat la aduanrea miliardelor pentru yachturile, amantele, avioanele si casele investitorilor... ce s-au gandit ... sa intoarca situatia asta de rahat, intr-o fapta buna. Adica, sa-i dam fraierului o saptamana si sa ne mai facem si publicitate pe chestia asta, ca apoi va vedea el dupa, cat o sa sclaveasca. Iar fraierii care citesc... vor crede ca suntem de treaba si ne vor da si mai mult, datele personale. Foarte perfida reclama si intorsatura. Puteau sa iasa public si sa spuna... ba, suntem niste mojici nenorociti, noi ne dam cu yahctu prin hawaii iar voi lucrati pana literalmente crapati la birou, pentru chestia asta. Ia si tu, prostule o saptamana libera, ca plange fiica-ta aia care traieste in cartieru ala ticsit cu indieni si lumea a 3-a, importati de noi, ca ne trebuie mai multe slugi si aia sunt si mai ieftini, iar cand se strica i trimitem acasa stricati, sau i abandonam, apoi vedeti voi cum veti trai cu ei si ce armuri va cumparati sa nu va taie pe strazi. Cam asa trebuia sa le sune scrisoarea... nu reclama asta parsiva. Ar fi fost mai sincer.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus