Luni,
21.09.2020
Partial Noros
Acum
14°C

Raed Arafat nu demisionează. „Să mă demită dacă vor”

09 Decembrie 2019 15:40

Raed Arafat nu demisionează. „Să mă demită dacă vor”

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, spune că nu va demisiona din funcție, în ciuda atacurilor din ultima perioadă, după apariția filmului privind prima intervenție la Colectiv, relatează Digifm.

Raed Arafat a declarat aseară că nu va demisiona din funcția pe care o ocupă în prezent și că atacurile despre care s-a relatat recent în presă au existat și înainte de apariția video-ului cu prima intervenție de la Colectiv. Șeful DSU spune că dacă se va impune demiterea sa, va pleca, însă el nu va face primul pas în acest sens.

„Nu sunt lipit de scaun, dar nu demisionez. Dacă sunt demis, e dreptul oricui să facă asta, să mă demită dacă vor. Ce consider după tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă este că atacurile sunt intensificate, pentru că atacurile sunt de foarte mult, cu mesaje prestabilite. Mesaje coordonate sau au fost mesaje prin social media. Apoi s-au intensificat după apariția faimosului film înainte de comemorarea de la Colectiv, pe care cineva l-a avut și l-a dat abia atunci. Eu trebuie să clarific ceva: nu conduc IGSU. Eu coordonez DSU. IGSU este condus de un general, care îl comandă”, a spus Raed Arafat.

Întrebat ce va face dacă va fi atacat în continuare, Arafat a spus că „o să ies să răspund. Dacă voi fi dat afară, tot o să ies să răspund. Am spus că plec, dar nu plec peste o zi. Și dacă plec, o să răspund la ce se face.”

Arafat admite că în cazul în care va fi dat afară va pleca în altă țară. „Probabil că asta o voi face după ce se decide, plecarea din țară. Nu există altă alternativă. Eu nu accept poziții date, la nivel statal. Nu negociez poziții. Dacă este să mă duc afară, mă duc pe efort propriu. Mă duc în primă fază la Târgu Mureș și știu cum să rezolv o treabă și să fac ceva util”, a răspuns Arafat.

 

Foto: arhiva TS

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

///l

Acum 9 luni

Fii tare, nu te lasa la un lcgeu la penelistilor...
Raspunde

erata

Acum 9 luni

lacheu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus