Miercuri,
20.10.2021
Ceata
Acum
-1°C

FOTO Surprize pentru copiii dintr-un centru de plasament, din partea polițiștilor sibieni

FOTO Surprize pentru copiii dintr-un centru de plasament, din partea polițiștilor sibieni

Serviciul Rutier, Departamentul Social al Arhiepiscopiei Sibiu și Organizația SeriousFun au realizat, la finalul săptămânii trecute, o activitate informativ preventivă având scopul reducerii gradului de victimizare a minorilor și a numărului de accidente rutiere, cât și un scop social filantropic.

43 de copii cu vârste cuprinse între 5 și 16 ani, din centrul de plasament „SOS Satele Copiilor”, au fost invitați să participe la o lecție de educație rutieră. Noțiunile învățate le-au pus apoi în practică, deplasându-se însoțiți de polițiști de la sediul centrului de plasament la o locație de alimentație publică unde polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, alături de familiile lor, le-au oferit copiilor o masă caldă și le-au oferit daruri.

actiune plasament politie1

Totodată, micuții au primit câte o „legitimație de polițist rutier pentru o zi”, iar apoi au participat la o serie de ateliere de creație realizate de SeriousFun.

actiune plasament politie4

Nu a lipsit nici un mic spectacol de colinde și cântece de Crăciun și nici o vizită surpriză din partea lui Moș Crăciun care le-a adus copiilor câteva cadouri și a adunat de la toți scrisori cu dorințele lor pentru sărbători. În cadrul spectacolului au concertat alături de copii și grupul de colindători Teofania și artista Maria Cojocaru.

actiune plasament politie10 actiune plasament politie11 actiune plasament politie9 actiune plasament politie6 actiune plasament politie8 actiune plasament politie7 actiune plasament politie3 actiune plasament politie2

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus