Vineri,
02.12.2022
Parțial Noros
Acum
3°C

Piața Transilvania: programul de sărbători

Piața Transilvania: programul de sărbători

Având în vedere perioada sărbătorilor de iarnă și interesul crescut al populației pentru aprovizionarea cu produse agroalimentare locale şi tradiţionale produse în fermele și gospodăriile proprii ale producătorilor agricoli, Piața Volantă Transilvania va fi deschisă astfel: în zilele de 20, 21 decembrie și 28 decembrie 2019, în intervalul ora 08:00 – 14:00.

Pentru a aduce spiritul Crăciunului și în piață, vineri, 20 decembrie, elevii Școlii Gimnaziale “Octavian Goga” din Rășinari vor colinda și vor vinde produse tradiționale din cămara bunicii, urmând ca sâmbătă, 21 decembrie, să colinde elevii Școlii Gimnaziale ”Viorel Cucu Paltinu” din comuna Arpașu de Jos, structura Arpașu de Sus coordonați de învățătoarea Doina Dobrin, transmit reprezentanții Consiliului Județean Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus