Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Eugen Beza, înainte de FC Hermannstadt-Chindia Târgoviște: Va fi un meci deosebit de important!

Eugen Beza, înainte de FC Hermannstadt-Chindia Târgoviște: Va fi un meci deosebit de important!

F.C. Hermannstadt se deplasează în acest sfârșit de săptămână la Ploiești, acolo unde va avea loc confruntarea din deplasare cu cei de la Chindia Târgoviște.

Chindia ocupă locul 11 în clasamentul Ligii I, cu 20 de puncte obținute după 20 de etape. Echipa antrenată de fostul mare internațional român, Viorel Moldovan, vine după o victorie pe teren propriu în fața celor de la Poli Iași. De cealaltă parte, A.F.C. Hermannstadt se situează pe locul 13 în clasament, după o victorie răsunătoare pe Stadionul Municipal Sibiu, 4-2 cu Dinamo București. Sibienii caută acum prima victorie din deplasare în acest sezon, însă fără căpitanul Ousmane Viera, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, și Gabriel Debeljuh, accidentat.

,,Va fi un meci deosebit de important! Întâlnim o echipă puternică pe teren propriu, chiar dacă joacă la Ploiești. Sunt înconjurați de mulți fani care vin de la Târgoviște. Venim după victorie cu Dinamo și egalurile cu CFR și Academica Clinceni. Toate aceste rezultate pozitive vor fi în zadar dacă nu vom obține un punct sau trei puncte din confruntarea cu Chindia Târgoviște.”, a declarat Eugen Beza, antrenor secund A.F.C. Hermannstadt
,,Este un meci special pentru mine. Primul meci în care am jucat în tricoul FCH a fost cel din tur, în care am câștigat cu 2-1. Al doilea meci a fost cel din Cupa României, pe terenul lor. Acolo m-am accidentat și am lipsit mai bine de două luni. Toate aceste fapte formează o motivație în plus pentru mine să lupt alături de colegii mei pentru un rezultat pozitiv. Din păcate ne vor lipsi doi jucători importanți pentru acest meci, dar atmosfera din vestiar este una bună. Este important să fim puternici și să rămânem așa pentru suporterii noștri, care sunt minunați!”, a declarat Kevin Rimane, fundaș A.F.C. Hermannstadt

Chindia Târgoviște vs A.F.C. Hermannstadt va avea loc duminică, 15 decembrie, ora 18, pe Stadionul ,,Ilie Oană” din Ploiești.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus