Marţi,
14.07.2020
Parțial Noros
Acum
17°C

Bogdan Trif, președinte PSD Sibiu: PNL duce spre dezastru România! Împrumuturi record la dobânzi uriașe!

18 Decembrie 2019 13:31

Bogdan Trif, președinte PSD Sibiu: PNL duce spre dezastru România! Împrumuturi record la dobânzi uriașe!

”În doar 5 săptămâni și jumătate, Guvernul PNL a depășit pragul de 11 miliarde de lei la împrumuturi. Din cauza incompetenței lui Orban și Câțu, datoria României crește alarmant, iar a doua problemă este că împrumuturile au fost făcute la dobânzi record, afectând clar viitorul economic al României.

Și tot PNL anunță că nu prea se vor încadra în plafonul maxim de 40% din PIB pentru datoria publică.

Asta înseamnă că, într-un an, PNL va crește datoria cu aproape 70 de miliarde de lei! Cu mult peste cele 40 „amanetate” de România în vârful crizei economice din 2010!

Cum vă sună viitorul?”, Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu.

Tag-uri: Bogdan Trif

Vizualizari: 868

Comentarii

8 comentarii

Teo

Acum 6 luni

Acest trif,marioneta puscariasului dragnea, apare din cand in cand cu mesaje alarmiste crezand ca populatia a uitat ca partidul pe care il mai reprezinta, a fost autorul dezastrului economic in care se afla Romania.Asteptam totusi ca fostul prim ministru viorica vasilica,asa dupa cum a afirmat, sa sustina un discurs in limba engleza dar probabil a vrut sa spuna ca va vorbi limba engleza pe Luna si nu peste o luna,perioada care care a trecut de mult.
Raspunde

2cents

Acum 6 luni

Asa este, vin cu mesaje alarmiste, insa din pacate nu sunt singurii. Sa ne uitam la Câțu si Orban de exemplu (mai ales in perioada imediat urmatoare investirii) Era plin de gauri negre, contabilitati duble si chiar si Al Capone era pe acolo...
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 6 luni

Ne suna bine bai 10 la suta. Chiar nu ai un pic de bun simt ? Ca daca ai avea ar trebui sa dispari din Sibiu si sa pleci in Teleorman. Dupa ce ai dus PSD Sibiu de rapa mai ai si tupeu sa comentezi. Mars la sudisti fraiere.
Raspunde

zzz

Acum 6 luni

imprumuturile unei tari se fac pe baza unui rating de tara. acesta se determina pe baza unor indicatori macroeconomici. printre cei mai importanti indicatori sunt: deficitul comercial si cel bugetar. cine a marit cu nesimitire deficitele? ===PSD!!!PSD!!!PSD!!!PSD!!!PSD!!!PSD!!!PSD!!!PSD!!!PSD!!PSD!!!PSD!!PSD!!!PSD!!!PSD!!!PSD!!!PSD!!!PSD!!!PSD!!!PSD!!!PSD!!!PSD!!!PSD!!!PSD!!!PSD!!!PSD!!PSD!!!PSD!!!PSD!!!PSD!!!PSD!!!PSD!!!PSD!!!PSD!!!PSD!!!===
Raspunde

zzz

Acum 6 luni

cele 11 miliarde sunt efectele imbecilitatilor PSD care nu a platit TVAul firmelor si au tinute neplatite o gramada de obligatii ale statului. Teodoreovici trebuie sa fi fost cel mai fericit om din lume pt ca a iesti PSDul de la guvernare. nu e timpul pierdut, foarte multe din faptelel lui sunt penale. Alo, DNA?
Raspunde

El Greko

Acum 6 luni

Tu vorbesti bai, catastrofa cu partid de penali ? Dupa ce ati nenorocit economia, ati facut ZERO km autostrazi, ZERO spitale, ZERO scoli si ati bagat bete in roate justitie.... vine unu ca trif sa ne spuna "chestii". Locul vostru e la bulau, pesede.
Raspunde

sibianca

Acum 6 luni

Numai minciuni debitezi *****. Cresterea alocatiilor este buna, dar reducerea TVA este o grea suferinta pentru buget. Ati dus tara pe rapa in jos si acum ziceti ca PNL face tot raul. Nu va este rusine, in locul tau mi-as baga capul in perna si a-si tacea cuc nu sa mai scriu si la ziare.
Raspunde

Cris

Acum 6 luni

Partidul Sărmanilor Drogați ( de putere si alte vicii)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus