Joi,
06.10.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Pro România Sibiu a rămas fără președinte. ”Pur si simplu aleg un alt drum”

Pro România Sibiu a rămas fără președinte. ”Pur si simplu aleg un alt drum”

Gigi Danuț Feţeanu, Coordonatorul Pro România Sibiu, a demisionat din partid alături de alți lideri de organizații locale, în frunte cu Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu, doi dintre fondatorii Pro România. ”Am aflat și noi, însă nu știm mai multe detalii”, spune surse din cadrul organizației. Fețeanu spune că a ales să plece din partid după ce a simțit că Pro România a început ”să alunece” spre stânga. ”În 2017  Pro România se constituia din dorinţa de a readuce România într-o proiecţie a demnității, intr-un orizont vizionar și decizional geostrategic corect pentru România și în armonie cu parteneriatul Euro-Atlantic. Atunci am identificat soluţii sustenabile şi viabile la întrebările populaţiei : „Unde suntem? Încotro mergem?”. Pornind de la  analize, privind viziunea dezvoltării România pe termen lung 2021- 2035, Pro România a avut obiective social-liberale menite  să pună pe primul loc libertatea și drepturile cetățenilor, dar și aspecte de ordin social, care m-au conectat - ca simplu cetățean -  la spiritul  acestui proiect, la ideea de a promova valorile și potențialul nostru într-o eră a globalizării. Am fost si suntem o echipă unită împreună cu domnii Sorin Cîmpeanu şi Daniel Constantin, care a construit acest proiect de centru, social-liberal. În ultima perioada, valorile în care credem au fost alterate printr-o alunecare doctrinară spre stânga, lucru care este în dezacord cu principiile multora dintre noi. Nu am dorit să mediatizez această situaţie, pur si simplu aleg un alt drum şi ii las pe colegii noștri din PRO România să continue proiectul pe care noi l-am fondat şi le urez succes în disputele electorale care vor urma în perioada următoare”, a declarat Gigi Danuț Feţeanu.

Daniel Constantin: Semnăm astăzi împreună o demisie colectivă din PRO România

”Inițial, proiectul Pro România a fost fundamentat pe o componentă ideologică de centru, însă am constatat o evoluție susținută spre o altă direcție, schimbându-se doctrina și idealurile (…) Semnăm astăzi împreună o demisie colectivă din PRO România și vom continua să credem în valorile pe care le-am promovat în mod consecvent”, a anunțat Daniel Constantin pe Facebook. Politicianul spune că partidul s-a îndepărtat de ideologia adoptată atunci când s-a format proiectul politic. ” Inițial, proiectul Pro România a fost fundamentat pe o componentă ideologică de centru, însă am constatat o evoluție susținută spre o altă direcție, schimbându-se doctrina și idealurile”, a mai scris Constantin.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

ochiu de la cucuvea

Acum 2 ani

dacât intreb: care drum ? vine inapoi la noi ?
Raspunde

yyy

Acum 2 ani

in august cand trageati sa rupeti si din ALDE si din PSD si va vroiati(artificial) a 2 sau a 3a forta politica nu era nici o problema cu alunecatul la stanga sau la dreapta
Raspunde

Zinco

Acum 2 ani

HAHAHAHAHAHA!
Raspunde

dancp2

Acum 2 ani

greu pe geata cu astia din prppro da vin eusi s=mi ati masina,privilegii.loc in parlaent(sau aici sau la bruxelles) si progra scurt part tie sa nu obosesc alegatorii nu conteaza
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus