Vineri,
24.05.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Mesajul de Crăciun al Primăriei Șura Mică

Mesajul de Crăciun al Primăriei Șura Mică

Așa cum familia se adună în jurul mesei, comuna noastră se unește în prag de Crăciun. Cea mai frumoasă sărbătoare creștină ne adună pe toți în jurul sfintei sărbători a Nașterii Domnului. Un moment de bucurie, dar și de împlinire și fapte bune pentru toți.

Pentru orice comunitate Nașterea Domnului este prilej de fericire și trăire spirituală. Pentru fiecare din noi reprezintă un moment în care reflectăm asupra valorilor tradiționale care ne definesc ca națiune.

Primăria comunei Șura Mică va dorește ca bucuria și sfințenia acestor zile minunate de iarnă, în care răsună ecoul colindelor tradiționale, să vă aducă în case spiritul sărbătorii prin pace și emoţia Nașterii Domnului prin dragoste.

La Mulți Ani!

Primarul Valentin Ristea

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus