Vineri,
24.05.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Mesajul de Crăciun al președintei CJ Sibiu, Daniela Cîmpean

Mesajul de Crăciun al președintei CJ Sibiu, Daniela Cîmpean

Dragi sibieni, 

Nașterea Domnului este sfânta sărbătoare prin care, în cântec de colind, celebrăm miracolul vieții, bunătatea, compasiunea, generozitatea, bucuria de a fi împreună!

Avem nevoie să ne reconectăm la aceste valori, care ne aduc mai aproape unii de alții, ne fac mai puternici și mai uniți în fapte și credință.
Să ne bucurăm de momentele magice din seara de Ajun, și să nu uităm că cel mai frumos dar pe care îl putem face în această perioadă este să ne arătăm aprecierea față de cei din jur, dar mai ales față de cei împovărați de neajunsuri, necazuri și singurătate.

Vă doresc ca sărbătorile iernii să vă găsească sănătoși și voioși, să le petreceți în tihnă și primenire sufletească, împreună cu familia și cei apropiați.

Crăciun fericit tuturor și An Nou cu împliniri!

Daniela Cîmpean

Președinta

Consiliului Județean Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus