Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Expoziție de păsări de curte și iepuri cu 200 de exemplare

Expoziție de păsări de curte și iepuri cu 200 de exemplare

În perioada 10 – 12 ianuarie 2020 are loc o expoziție de păsări de curte (găini) și iepuri, în clădirea fostei fabrici Mondex, de pe strada Râului, numărul 34. La expoziție sunt așteptate în jur de 200 de exemplare, iar organizatorii promit că anul acesta vor ajunge la Sibiu și câteva lebede, de la un crescător din județul Alba.

Asociația Județeană a Crescătorilor de Păsări și Animale Sibiu, alături de Clubul Crescătorilor de Iepuri Berbec German, organizează o expoziție de păsări de curte (găini) și iepuri. Cei care doresc să cumpere unul sau mai multe exemplare de rasă o pot face în schimbul a 100 de lei pentru o găină sau 200 - 250 lei pentru un cocoș, în timp ce prețul unui iepure pornește de la 300 de lei.

expoziție

Intrarea la eveniment se face pe bază de bilet, prețul unuia pentru adulți este de 5 lei, iar pentru copii este de 2 lei. De asemenea, vizitatorii pot pleca cu un mic premiu, dacă participă la tombolă, prețul unui bilet fiind de 1 leu, cu mențiunea că toate biletele sunt câștigătoare și constau în produse de patiserie, de papetărie, fructe, șepci sau concentrate.

Partenerii acestui eveniment sunt Direcția Agricolă Județeană Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.

Sursa foto: zooland.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus