Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
5°C

Peste 250 de sibieni au primit ajutorul pompierilor în mini-vacanța de Crăciun

Peste 250 de sibieni au primit ajutorul pompierilor în mini-vacanța de Crăciun

În mini-vacanța de Crăciun Inspectoratul pentru Situații de Urgență a județului Sibiu au intervenit pentru stingerea a patru incendii. De asemenea, au acordat primul-ajutor calificat unui număr de 211 de cazuri medicale.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au intervenit în această perioadă la patru incendii, printre acestea se numără o anexă gospodărească din localitatea Axente Sever, o casă în localitatea Sadu, două tomberoane de plastic din Șura Mică și două pubele de gunoi în Mediaș.

Pompierii militari au acordat primul-ajutor calificat în 211 de cazuri mediale, iar alte 48 de persoane au fost asistate medical de către formațiunile Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare din cadrul Serviciilor voluntare din Copșa Mică și Ocna Sibiului.

Salvatorii sibieni au intervenit și au acordat primul ajutor în cazul a patru accidente rutiere. În total, șapte persoane au fost rănite, care din nefericire, a rezultat în decesul a două persoane în urma impactului.

„De asemenea pompierii sibieni din cadrul Punctului de Lucru Săliște au asigurat măsurile P.S.I. la Spectacolul Adunarea Junilor în localitatea Săliște. Salvatorii  sibieni au efectuat în această perioadă un număr de 15 recunoașteri la obiectivele din zona de competență”, spune sublocotenentul Alina Voina, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus