Joi,
08.12.2022
Parțial Noros
Acum
3°C

Stadion scos la închiriat pentru 3.000 de lei pe lună

Stadion scos la închiriat pentru 3.000 de lei pe lună

Baza sportivă Măgura este scoasă la închiriat pe o perioadă de zece ani, în limita a zece ore pe săptămâna. Licitația de închiriere este programată săptămâna viitoare.

Închirierea bazei sportive din Cisnădie, care include două terenuri de fotbal și unul de minifotbal, a fost aprobată de consilierii locali ai orașului în vara anului trecut. Închirierea va fi realizată pe o perioadă de zece ani, cu o limită de zece ore pe săptămână. Stabilirea celor zece ore ”se va face de comun acord între proprietar și chiriaș, având în vedere și celelalte evenimente desfășurate în baza sportivă”. Potrivit hotărârii din august 2019, prețul de pornire în cadrul licitației de închiriere este de 3.000 de lei/lună, pasul fiind de 5% din prețul de pornire (adică 150 de lei).

”Ofertanții interesați să participe la licitația publică pentru închirierea Bazei sportive Măgura trebuie să fie asociații sportive sau cluburi sportive de drept privat fără scop patrimonial, înscrise în registrul asociațiilor și fundațiilor”, se arată în hotărârea adoptată de consilierii locali. Chiria trebuie achitată lunar, contractul urmând a fi reziliat după două luni consecutive de neplată.

Baza sportivă din Cisnădie, de pe strada Cetății nr. 19, are două terenuri de fotbal cu gazon natural, un teren de minifotbal cu gazon artificial, terenul principal având o tribună din beton cu 1.950 de locuri și una din lemn, acoperită, cu 500 de locuri. Baza sportivă dispune de vestiare, birouri, spații sanitare, spălătorie etc.

Cei interesați de licitație pot depune ofertele până cel mai târziu pe 6 ianuarie 2020, licitația fiind programată pentru ziua de 7 ianuarie. Prețul documentației este de 100 de lei, taxa de participare, tot de 100 de lei, garanția de participare la licitație fiind de 300 de lei.

Sursa foto: Facebook / Voința Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus