Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Hoți prinși de Poliție în timp ce cărau televizoarele furate pe stradă

Hoți prinși de Poliție în timp ce cărau televizoarele furate pe stradă

Polițiștii sibieni anunță că un bărbat este cercetat în stare de arest preventiv pentru complicitate la furt și alți doi suspecți sunt căutați după ce au fost prinși cu televizoarele furate în plină stradă.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 25 de ani, sibian, este cercetat în stare de arest preventiv sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la infracțiunea de furt calificat.

”În fapt, în data de 5 ianuarie, în jurul orei 03:20, polițiști din cadrul Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu, aflați în patrulare în zona străzilor Aleea Seviș - dna Stanca din municipiul Sibiu, au observat 3 persoane al căror comportament a devenit suspect la observarea mașinii de poliție. Cele 3 persoane au abandonat mai multe bunuri și au fugit în direcții diferite”, anunță reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.
Polițiștii au reușit prinderea unuia dintre suspecți, precum și recuperarea bunurilor abandonate, respectiv: două televizoare și un cuptor electric.

Cazul a fost preluat de către polițiștii din Postului de Poliție Șelimbăr, care în urma investigațiilor desfășurate, au stabilit că în data de 5 ianuarie, în jurul orei 03:00, trei bărbați au pătruns prin efracție într-un apartament iar din interior au sustras bunurile mai sus menționate.

”Întrucât, așa cum am precizat, exista suspiciunea rezonabilă că aceste bunuri provin în urma săvârșirii unei infracțiuni de furt din locuință, împotriva bărbatului s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la furt calificat. Ieri, 6 ianuarie, suspectul a fost prezentat instanței, iar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, au mai explicat polițiștii din cadrul IPJ Sibiu.
În continuare sunt efectuate verificări în vederea depistării și conducerii la sediul Poliției Șelimbăr a celorlalte două persoane suspecte de complicitate la infracțiunea de furt calificat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

rosu

Acum 4 ani

Mai tineti minte: "Antena va apartine"?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus