Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

VIDEO-Ce pățește un taximetrist care întoarce pe linie continuă în fața Poliției?

VIDEO-Ce pățește un taximetrist care întoarce pe linie continuă în fața Poliției?

Un taximetrist din Sibiu a fost filmat cum întoarce mașina peste linia continuă, totul petrecându-se în fața unui echipaj de Poliție.

Evenimentul a avut loc la finalul săptămânii trecute pe strada Siretului și a fost surprins de un alt șofer, care are o cameră de filmat montată pe parbriz.

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu confirmă evenimentul, spunând că șoferul taxi-ului, în vârstă de 47 de ani, a fost surprins de polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu.

”La data de 8 ianuarie, în jurul orei 20:40, în municipiul Sibiu, pe strada Siretului, un sibian în vârstă de 47 de ani a virat la stânga încălcând marcajul longitudinal continuu. Bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.230 de lei și 6 puncte penalizare”, au explicat reprezentanții IPJ Sibiu.
Sursa video

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus