Vineri,
18.09.2020
Cer Senin
Acum
19°C

Adio, Crăciun! Brazii unora dintre sibieni ajung în copaci

14 Ianuarie 2020 19:07

Adio, Crăciun! Brazii unora dintre sibieni ajung în copaci

Mii de brazi sunt scoși, zilele acestea, din casele sibienilor. Graba de a scăpa de acești brazi îi determină pe unii dintre sibieni să-i abandoneze prin diferite locuri.

Unul dintre cele mai ”originale” locuri în care a fost lăsat un brad de Crăciun este într-un copac de pe marginea străzii Școala de Înot. Cel mai probabil, bradul a fost aruncat dintr-un apartament de la etaj, iar cel care l-a aruncat nu s-a mai obosit să îl și recupereze prea repede din crengile în care a rămas agățat.

Reprezentanții Soma Sibiu, operatorul de ridicare și transport a deșeurilor din oraș, arată că brazii de Crăciun sunt colectați în această perioadă separat, fiind folosiți pentru producerea de compost. ”Sibienii care locuiesc pot scoate brazii de Crăciun la poartă în ziua în care pe strada lor se ridică deșeurile reziduale. Acești brazi urmează a fi ridicați separat și duși la stația de compost de la Șura Mică. Cei care locuiesc în zonele de blocuri pot duce brazii la platformele de gunoi de unde, tot separat, urmează a fi ridicați de echipele noastre”, arată reprezentanții Soma pentru Turnul Sfatului.

Soma ridică brazii pe care îi folosește la producerea de compost Soma ridică brazii pe care îi folosește la producerea de compost

Totodată, cei care au cumpărat brazii de la anumite magazine îi pot returna tot acolo și, în baza bonului fiscal de achiziție, primesc un voucher în valoare de 25 de lei.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

wut

Acum 8 luni

"Cei 7 ani de acasa"...adunatura de ciobani! imigranti sau autohtoni!
Raspunde

Copaci Irositi

Acum 8 luni

Le e lene sa duca pomul taiat aiurea, pana la tomberonul maro.... prostie multa.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus