Marţi,
15.06.2021
Innorat
Acum
11°C

Ministrul Muncii despre mărirea alocațiilor: Cel mai probabil din iulie

Ministrul Muncii despre mărirea alocațiilor: Cel mai probabil din iulie

Creşterea alocaţiilor pentru copii nu se poate face peste noapte, deoarece nu sunt fonduri prevăzute în buget, astfel că cel mai probabil măsura va putea fi implementată după rectificarea bugetară din luna iulie 2020, a declarat, marţi, ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru.

"Noi suntem oameni responsabili, am punctat acest aspect al responsabilităţii şi cu privire la creşterea cu 40% a pensiilor. Sigur că-ţi doreşti, dar o faci raţional, o faci în baza unor elemente care ţin inclusiv de creşterea economică şi de posibilitatea în resurse efective de a o acoperi. Aşa şi aici, nu se pune problema să nu dorim, dar trebuie făcută atunci când se poate şi cum se poate şi, în ceea ce ne priveşte, dorim să se întâmple, dar cel mai probabil se va putea opera la momentul rectificării bugetare din iulie", a precizat Violeta Alexandru, la Adevărul Live.

Comentariul ministrului Muncii a venit la scurt timp după promulgarea de către şeful statului, marţi, a legii privind dublarea alocaţiei pentru copii.

Comentarii

2 comentarii

Ludo Vicorban

Acum 1 an

Cata teapa v-ati luat iar de la astia! PSD, in 20 20 victorie!!!
Raspunde

Tudor

Acum 1 an

Ati observat cat au crescut salariile in administratie odata cu cresterea salariului minim? Falsa idee "crestem salariile la romani" e de fapt "ne crestem salariile cat vrem", cei care ne-am stabilit coeficienti mari. Un director de directie administartiva locala sau judeteana cu coeficient 6, are 6*marirea romanului de rand. Uite asa "legea salarizarii unitare" creste decalajele salariale intre diferite tipuri de bugetari. Noi asteptam alocatii? Servicii de calitate? ...intai isi asigura salariile...apoi ce mai ramane!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus