Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
2°C

O nouă licitație lansată de Consiliului Județean Sibiu – Dotări medicale și mobilier pentru Ambulatoriul Spitalului de Pneumoftiziologie

O nouă licitație lansată de Consiliului Județean Sibiu – Dotări medicale și mobilier pentru Ambulatoriul Spitalului de Pneumoftiziologie

Pentru îmbunătățirea calității serviciilor medicale, Consiliul Județean Sibiu a lansat licitația privind dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie. Proiectul are în vedere achiziționarea de aparatură medicală, precum și de mobilier medical.

Operatorii economici interesați să depună oferte o pot face până la data de 21.02.2020, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Livrarea aparaturii medicale precum și a elementelor de mobilier medical se va efectua în timp de 6 săptămâni de la semnarea contractului. Valoarea contractului de 666.097,67 lei defalcat astfel: dotările medicale -  623.722,16 lei, iar mobilierul medical - 42.375,51 lei.

Licitația vizează achiziționarea următoarelor aparate medicale: aparat aerosoli, aparat Glucotest, pletismograf body test, QuantiFERON KIT, balon de resuscitare, defibrilator automat portabil cu acumulator, negatoscop, aparat vizualizare vene, scaun electric recoltare sânge, autoclav orizontal clasa B 60 l, aspirator de secreții adulți, ecograf doppler, canapea/ masă hidraulică cu 3 corpuri/secțiuni pentru adulți

În ceea ce privește mobilierul medical, lista cuprinde următoarele elemente: troliu medicație, dozator de apă, dulap depozitare echipamente și materiale sanitare, masă de lucru, dulap medicație prevăzut cu seif interior, lămpi bactericide, tablă magnetică, scaune copii, mașină profesională de spălat pardoseala.

Achiziționarea acestor echipamente se realizează în cadrul proiectului „Dotarea Ambulatoriului Integrat din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu” finanțat din fonduri europene, atrase de Consiliul Județean Sibiu prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020.

Investițiile în sănătate sunt prioritare pentru Consiliul Județean Sibiu. Chiar dacă avem în derulare proiectul spitalului nou, trebuie să asigurăm servicii medicale de calitate și în spitalele deja existente. Scopul nostru este de a utiliza sursele de finanțare europeană, în proporție cât mai mare atât pentru infrastructură cât și pentru servicii medicale precum dotarea cu aparatură și mobilier medical”, declară președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean.

20160719_081124

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Gioconda Copănel

Acum 3 ani

Spitalul respectiv arata ca Auschwitz, acum vreo 10 ani, deci foarte bine ca il aduc la standarde moderne. Totusi, ghivecele alea cu flori parca sunt un touch prea autogaristic, asa.... ar putea renunta la ele. Dar, in alta dezordine de lipsa de idei... sa speram ca n-au fugit toti doctorii sa trateze fosile sau asistati social prin Vest, pe bani mai multi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus