Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Criteriile de finanțare ale CJ Sibiu pentru proiectele sportive de drept public

Criteriile de finanțare ale CJ Sibiu pentru proiectele sportive de drept public

Alături de ghidurile pentru agendele de cultură, sport și tineret, începând din 14.01.2020, se află în consultare publică și Regulamentul privind criteriile de acordare a finanțării proiectelor sportive pentru structurile de drept public.

Structurile sportive de drept public care doresc să obțină o finanțare nerambursabilă pentru proiecte sportive pe anul 2020 pot consulta regulamentul privind criteriile de acordare a finanțării proiectelor sportive pentru structurile de drept public pe site-ul Consiliului Județean pe link-ul: http://www.cjsibiu.ro/fara-categorie/proiect-de-hotarare-privind-2/.

Cei care doresc să transmită propuneri și sugestii o pot face până la data de 30.01.2020, către Serviciul Strategii, Dezvoltare Economică și Socială, pe adresa de email :[email protected], persoană de contact Crina Sim, sau pot participa la dezbatere publică ce va avea loc luni, 03.02.2020, în Sala de Conferințe a Consiliului Județean.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus