Duminică,
27.11.2022
Parțial Noros
Acum
4°C

Viorel Salvador Caragea, fostul șef al Centrului Chinologic, membru USR. O zi

Viorel Salvador Caragea, fostul șef al Centrului Chinologic, membru USR. O zi

Președintele USR Gorj, Radu Miruță, a anunțat astăzi că după o discuție cu Viorel Salvador Caragea, acesta și-a dat demisia. ”În contextul articolelor de presă apărute astăzi, Radu Miruţă președintele USR Gorj, a avut în această după-amiază o discuție cu domnul Viorel Salvador Caragea, în urma căreia, chiar dacă acuzele aduse nu au fost demonstrate, domnul Caragea a decis să își dea demisia din partid, pentru a nu prejudicia imaginea USR”, anunță USR Gorj. ”Obiectivul USR este schimbarea României de jos în sus, din satele, comunele și orașele noastre, printr-o politică bazată pe onestitate sși principii, deschisă față de comunitate”, anunță useriștii gorjeni.

Știrea inițială:

Biroul Executiv al USR Gorj a acceptat, marți, înscrierea în partid a fostului șef al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, Viorel Salvador Caragea, anunță ziarul Pandurul. ”Nu am găsit niciun articol în baza căruia să nu fie primit”, a declarat, conform ziarului gorjean, președintele organizației, Radu Miriuță.

Supranumit ”polițistul lui Ponta”, deoarece a fost promovat permanent în perioada în care Victor Ponta s-a aflat în funcții executive, Caragea a atras numeroase memorii în perioada în care a activat la Sibiu. A fost acuzat că a ordonat legarea câinilor în lanțuri prinse de cabluri, că a eliminat explozibilii și stupefiantele din antrenamente și a dispus înlocuirea acestora cu ”obiecte purtătoare de miros”, fapt ce au afectat calitatea instruirii și că a perturbat activitatea.

Înainte de a ajunge la Sibiu, Caragea a fost șeful Poliției Gorj. În 2013, fostul ministru de Interne Radu Stroe a dispus cercetarea disciplinară a lui Caragea, după un val de plângeri la adresa sa. Era acuzat de presiuni asupra angajaților săi și asupra oamenilor de afaceri din Gorj, dar și hărțuirea sexuală a unor femei de afaceri, luare de mită, cumpărare de influență, dar și relații de prietenie cu anumiți interlopi. În urma controlului, polițistul nu a fost sancționat în niciun fel, însă a fost mutat la Sibiu.

Foto: Gazetadedimineata.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

zzz

Acum 2 ani

lool, aia la gorj sunt pilaf. dupa ce psd si pnl aveau niste ciumpalaci la nivel local se pare ca nici USR nu se lasa mai prejos. concluzia - este o zona lipsita de o minima resursa umana, indiferent cine recruteaza tot loaze gaseste
Raspunde

kokos

Acum 2 ani

Nu pot sa-mi dau seama cum de au primit in usr tocmai javra asta.
Raspunde

Misu

Acum 2 ani

CARAGEA salveaza Romania....ha ha ha.Asta e buna.
Raspunde

Republica Teleormăneană România

Acum 2 ani

Stimați USR-iști, sunteți constienți că numai faptul că ați stat de vorbă cu această creatură este dăunătoare inteligenței, integrității și imaginii Dvs.? Domnului Miruță nu ar fi trebuit să-i fie greu să găsească informații despre reputația îndoielnică a individului. Sper ca plecarea lui să se fi datorat membrilor USR Gorj ca nu au acceptat ipochimenul impostor între ei!
Raspunde

Cetatean

Acum 2 ani

cu restul ce faceti..................?
Raspunde

Wadim Korneliu

Acum 2 ani

Cum naiba ajung toate parodiile astea colonei prin militie? Gusitza, mai tunde mono-spranceana aia, ce naiba!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus