Joi,
09.02.2023
Innorat
Acum
-17°C

Airbnb: Sibiul, printre cele mai ieftine orașe din Europa

Airbnb: Sibiul, printre cele mai ieftine orașe din Europa

Platforma de închirieri spații de cazare Airbnb a prezentat în cadrul unui articol un clasament al orașelor europene cu cele mai mici prețuri la cazare. Pe locul al doilea se află Sibiul. ”Cei care caută oferte foarte bune, ar trebui să se uite la est pentru inspirație. Orașele din centrul și estul Europei oferă cel mai bun raport calitate-preț. Orașul istoric Mostar din Bosnia și Herțegovina, renumit pentru emblematicul său pod Stari Most este primul pe lista celor mai ieftine orașe. Sibiul din România și orașul ucrainean Lviv, obiectiv Unesco, au apărut recent ca obiective în top-urile Airbnb pentru călătorii britanici”, scrie news.airbnb.com.

Prețul pentru o chirie de o zi în Mostar costă 22 de lire, în timp ce prețul mediu în Sibiu este de 28 de lire, de persoană, pentru o noapte de cazare. Mai scumpe decât orașul nostru sunt considerate Skopje din Macedonia (30 de lire), Plovdiv din Bulgaria (31 de lire), Novi Sad din Serbia (33 lire), Lodz din Polonia (32 de lire), Brașov (34 de lire), Lviv din Ucraina (35 de lire), Katowice din Polonia (35 de lire) și Timișoara (36 de lire).

Pe platforma Airbnb se găsesc peste 300 de apartamente de închiriat în municipiul Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus