Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

În sfârșit: Apă Canal Sibiu a introdus posibilitatea de a plăti facturile on-line

În sfârșit: Apă Canal Sibiu a introdus posibilitatea de a plăti facturile on-line

Ultima societate de servicii publice din Sibiu are nu avea instrumente de plată on-line a serviciilor a depășit acest inconvenient. De marți, 21 ianuarie 2020, facturile emise de Apă Canal Sibiu pot fi plătite și on-line.

”Abonații pot intra pe prima pagină a site-ului apacansb.ro de unde prin apăsarea butonului «Cont client» accesează portalul de plăți. Pentru crearea contului de utilizator sunt necesare un cont de e-mail valid și o factură, de pe care vor fi introduse codul de abonat și numărul facturii. Ulterior creării contului, abonații pot achita facturile pentru serviciile de apă și canalizare. Plățile efectuate prin intermediul portalului sunt securizate, tranzacțiile se pot efectua în siguranță”, descriu cei de la Apă Canal modul în care funcționează, de marți, sistemul lor de plăți on-line.

Autentificare portal

Cei care își creează un cont pe site-ul celor de la Apă Canal vor primi în căsuțele de e-mail facturile emise lunar, dar și informații despre furnizarea serviciului de alimentare cu apă sau alte noutăți, se mai arată în documentul citat. Totodată, în contul de client vor fi stocate date despre istoricul plăților, grafice și alte date referitoare la consumul de apă, precum și indexurile citite sau transmise. ”Dorim să oferim clienților noștri acest tip de serviciu, pentru a confirma statutul de companie modernă, în permanentă căutare de soluții de a îmbunătăți prestația noastră în folosul comunității pe care o deservim”, spune directorul general al Apă Canal Sibiu SA, Vasile Maier, în comunicatul remis redacției Turnul Sfatului.

Apă Canal Sibiu era, până marți, singura instituție cu servicii publice în Sibiu care nu oferea și posibilitatea plății on-line a facturilor prin intermediul site-ului propriu. Facturile puteau fi plătite fără a vă deplasa fizic doar prin intermediul viramentelor bancare.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Jacobus

Acum 2 ani

Hopa ! Apa Canal are SAP ca platforma informatica, cea mai tare de pe piata. Nu stiu daca in tara mai are cineva !
Raspunde

Silviu

Acum 2 ani

La Primaria Sibiu a fost implementat SAP ul din 2006............
Raspunde

Gaius

Acum 2 ani

Am incercat deschiderea de cont cu adresa de Email din Germania, dar din pacate, mi se REFUZA serviciul din cauza ,,semnelor de Email necorespunzatoare". Asadar sunt exclus de la aceste facilitati ?
Raspunde

Maria

Acum 2 ani

Eu sunt din Sibiu şi nici eu nu am reuşit să îmi fac cont. Mai durează...
Raspunde

Ion

Acum 2 ani

Pai pune tastatura pe romana sau engleza !
Raspunde

Elena

Acum 2 ani

Facturi individuale pentru cei care locuiesc la bloc , in care secol se for emite de catre apa canal ?
Raspunde

un sibian

Acum 2 ani

in sfarsit au ajuns si ei in secolul XXI...
Raspunde

Josep

Acum 2 ani

Nu merge de loc.nimic nu funcționează, este o prostie, domnii continuă să fie în secolul al XV-lea
Raspunde

Popa Pompiliu

Acum 11 luni

Nu pot sa ma loghez .E a doua luna cand nu mi se regleaza accesul la cont ca sa pot plati.Factura se emite dar cand sa platesc am sold in rosu (zero) si apare plata in procesare pe care eu n-am efectuat-o. De ieri 15 iunie 2021 nu se deschide si apare "502 Bad Gateway". Poate vede cineva si rezolva ....multumesc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus