Duminică,
04.12.2022
Parțial Noros
Acum
1°C

Fostul șef al Centrului Chinologic Sibiu dă în judecată un lider USR pentru ”suferințe psihice”

Fostul șef al Centrului Chinologic Sibiu dă în judecată un lider USR pentru ”suferințe psihice”

Europarlamentarul USR Clotilde Armand a anunţat, marţi, că a fost acţionată în instanţă de un fost membru al USR Gorj, despre care a scris că a fost ”poliţistul lui Ponta” şi a fost acuzat de hărţuire sexuală şi trafic de influenţă, cerând excluderea sa. Bărbatul, fost şef al Poliţiei Gorj, îi cere daune de 100.000 de euro şi o acuză că i-a provocat un ”prejudiciu de imagine şi suferinţe psihice”.

”Scuzaţi-mă că vă întrerup: i-am cauzat cuiva de aici «suferinţe psihice»?”, a scris, marţi, pe Facebook, Clotilde Armand, care a postat fotografia unei chemări în instanţă.

Caragea Viorel Salvador, fost şef al Poliţiei Gorj și al Centrului Chinologic Sibiu, o acuză pe Clotilde Armand că i-a provocat un ”prejudiciu de imagine şi suferinţe psihice” şi-i cere daune de 100.000 de euro.

clotilde

În plus, reclamantul doreşte ca europarlamentarul să publice hotărârea instanţei în trei ziare de largă circulaţie şi să înlăture de pe pagina sa de Facebook ”postarea şi comentariile cu conţinut defăimător” la adresa sa.

Clotilde Armand le-a cerut colegilor săi din Gorj excluderea din partid a bărbatului.

”Am aflat că fostul şef al Poliţiei Gorj (acuzat de hărţuire sexuală şi trafic de influenţă) a fost primit în USR. Acum, îi rog tare mult pe colegii mei să-l lase în pace pe «poliţistul lui Ponta». Acest personaj n-are ce căuta în USR, nu aşa se face altfel de politică", a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Foto principal: Gorj News

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Wadim Korneliu

Acum 2 ani

Da sa-i puneti si poza lu mono-spranceana asta. Saracu ar trebui sa-l dea in judecata pe dumnezeu!
Raspunde

Colonel Hodorogea

Acum 2 ani

Ar trebui sa dea in judecata oglinzile ca sunt rele cu el....Asemenea specimene plateste statul roman cu bani din buget. Pentru salariul si existenta acestui tip de individ mergem noi la munca. Fain...
Raspunde

Der Kaiser

Acum 2 ani

Doar cand ii vezi expresia si privirea, regreti amarnic unirea de la 1918!
Raspunde

Herr Man

Acum 2 ani

Asa e... mutrele alea exprima prostie, mojicie si miros de nespalat. Cum sa ai asa ceva in orice forma de conducere intr-un stat si sa te astepti fie bine ? Trebuie sa fi tare prost sa astepti asa ceva...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus