Vineri,
02.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Jumătate din județul Sibiu, sub cod galben de vânt puternic

Jumătate din județul Sibiu, sub cod galben de vânt puternic

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben privind intensificări ale vântului, de miercuri după-amiază până joi seară, în aproape jumătate din județul Sibiu. Atenționarea vizeză zone din Moldova, Carpaţii Meridionali şi Orientali, în sud-vestul Olteniei, nord-estul Munteniei şi Dobrogea.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben privind intensificări ale vântului care va intra în vigoare miercuri, la ora 16.00.

Astfel, în Carpaţii Meridionali şi local în Orientali, vor fi intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de peste 90-100 de kilometri pe oră.

În Moldova, vântul se va intensifica treptat, local şi temporar cu rafale de 55-65 kilometri pe oră, iar în cursul zilei de joi vântul va avea viteze de 70-80 kilometri pe oră.

"Intensificări ale vântului se vor semnala şi în sud-vestul Olteniei în seara de miercuri şi în noaptea de miercuri spre joi, iar în nord-estul Munteniei şi în Dobrogea îndeosebi joi, unde rafalele vor depăşi 55...65 kilometri pe oră", arată ANM.

Codul galben va fi valabil până joi, la ora 20.00.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus