Sâmbătă,
28.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

Spectacolul „Crăciunul Președintelui” se joacă la finalul lunii ianuarie, la Teatrul Gong

Spectacolul „Crăciunul Președintelui” se joacă la finalul lunii ianuarie, la Teatrul Gong

Teatrul „Anton Pann” Râmnicu Vâlcea și Teatrul „Gong” Sibiu prezintă marți, 28 ianuarie, de la ora 19:00, spectacolul „Crăciunul Președintelui” de Pascal Bruckner, în regia lui Chris Simion-Mercurian. Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

„Crăciunul Președintelui” este o farsă politică inspirată din umorul lui Eugène Ionesco. Spectacolul montat ca o replică teatrală la „Dogville” surprinde bogăția textului lui Bruckner printr-o simplitate copleșitoare, într-un dialog ironic, dar plin de umor și sensibilitate. Actorii Tavi Costin, Alexandru Beteringhe, Andrei Cătălin, Denisse Moise și Vladimir aduc pe scenă o poveste captivantă despre singurătate, ce îl surprinde pe Președintele Republicii, în seara de Crăciun, când își convoacă frizerul și îl răpește pentru a-i ține companie. Spectacolul are o durată de aproximativ 1h20min și nu este recomandat celor cu vârsta sub 12 ani.

Accesul la acest spectacol se face gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza unei rezervări pe email la ticketing@teatrulgong.ro sau direct la sediul teatrului, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 și 18:00, iar duminica între orele 10:00 și 11:30.

Programul complet al teatrului poate fi accesat pe www.teatrulgong.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus