Joi,
25.02.2021
Cer Senin
Acum
0°C

Turcan, despre achizițiile publice: Taxă de timbru pentru cei care vor să conteste un proiect

Turcan, despre achizițiile publice: Taxă de timbru pentru cei care vor să conteste un proiect

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat că Guvernul lucrează la un proiect de Ordonanţă de Urgenţă prin care procedura achiziţiilor publice să fie simplificată, astfel încât, pentru a contesta în instanţă un proiect, să se plătească o taxă de timbru, "ca garanţie" a existenţei unor probleme.

"Să ştiţi că şi aici am avansat foarte mult. Pe partea de achiziţii publice lucrăm acum la un proiect şi probabil că în două săptămâni vom ieşi cu el, de simplificare a procedurii achiziţiilor publice şi, mai mult decât atât, pe partea de fonduri europene urmează să ieşim cu o Ordonanţă de Urgenţă pentru a aduce completurile specializate pe procesele care blochează în momentul de faţă proiecte de infrastructură pe fonduri europene. Ca să poţi obţine soluţiile mai repede şi dacă sunt contestatari de profesie (...) Se judecă în regim de urgenţă, există şi sancţiuni dacă sunt contestatari de profesie. Gândim inclusiv o taxă de timbru pentru cei care vor să conteste, astfel încât atunci când conteşti un proiect ai garanţia că acolo, într-adevăr, sunt nişte probleme", a afirmat Raluca Turcan, marţi, la B1 TV, citată de Agerpres.

Comentarii

2 comentarii

dancp2

Acum 1 an

doamna asta e si economista,si jurista si avocata si cu studii la moscove si ................... cu studii la SNSPA facultate de facultate fosta fane burghiu o mai fost o isteata care stia de toate da o sfirsit rau la tirgoviste si c
Raspunde

cititor

Acum 1 an

@dancp2 Cred ca si tu esti un contestatar de profesie... Ceea ce vor sa faca este foarte bine, nu putem sa mergem mai departe cu o autostrada din cauza unor gandaci... ca tine ?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus