Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Femeia rănită într-un accident la limita județelor Sibiu și Vâlcea, în stare gravă la spital

Femeia rănită într-un accident la limita județelor Sibiu și Vâlcea, în stare gravă la spital

După ce a fost implicată într-un grav accident petrecut în urmă cu două zile la limita județelor Sibiu și Vâlcea, o femeie de aproximativ 41 de ani a fost transportată de urgență la spital, în stare de inconștiență. Pacienta se află în continuare în stare gravă.

Femeia a fost internată la Spitalul Județean Sibiu în stare de inconștiență și cu numeroase răni, mai ales la nivelul bazinului și al capului. „În acest moment, pacienta este internată pe terapie intensivă, iar starea ei este neschimbată. Nu este ventilată mecanic, însă are mască de oxigen”, transmite Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Reamintim că un accident în care au fost implicate o mașină și un TIR s-a produs în urmă cu două zile, la limita județelor Sibiu și Vâlcea. În urma accidentului au fost rănite două persoane.

Din primele cercetări se pare că șoferul mașinii, un bărbat în vârstă de 54 de ani din Caraș Severin, care se deplasa spre Vâlcea, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un TIR condus de un bărbat de 48 de ani din Cluj.

Citește Trafic blocat pe Valea Oltului. Două persoane încarcerate după impactul cu un TIR

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus