Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Oi furate din gospodăria unei femei din Cârțișoara. Polițiștii i-au reținut pe făptași

Oi furate din gospodăria unei femei din Cârțișoara. Polițiștii i-au reținut pe făptași

O femeie din Cârțișoara a fost pe cale să rămână fără cele 20 de oi pe care le avea în gospodăria sa, după ce trei bărbați și o femeie le-au furat într-o noapte. Din fericire, polițiștii sibieni au reușit să-i găsească pe hoți și să-i returneze femeii animalele.

În urma investigațiilor, autoritățile au constatat că furtul a avut loc în noaptea de 19 spre 20 ianuarie. Patru persoane au pătruns într-un saivan de la marginea localității Cârțișoara, de unde au sustras 20 de oi, pe care le-au transportat cu ajutorul unei autoutilitare într-o direcție necunoscută. Prejudiciul creat se ridică la suma de 6.000 de lei, transmit reprezentanții Poliției Sibiu.

La data de 29 ianuarie, pe raza județului Argeș, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș, polițiștii sibieni au efectuat trei percheziții domiciliare în localitățile Piatra și Valea Mare Pravăț, ocazie cu care au fost găsite și recuperate animalele sustrase. De asemenea, au fost identificate și prinse patru persoane, trei bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 31 și 53 de ani, toate domiciliate în județul Argeș, bănuite de săvârșirea faptei, arată sursa citată.

Cei patru au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă a nivelul Secției de Poliție Rurală Nr. 4 Porumbacu de Jos.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

dancp2

Acum 4 ani

daca eurau din teleorman mai intelegeam credeam ca le-o furat dranea ca ii era fosame sifrig la pirnaie ca doar no fi avind oi turcane pe acolo
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus