Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Femeie salvată după ce a căzut într-o fântână adâncă de 10 metri, în Săliște

Femeie salvată după ce a căzut într-o fântână adâncă de 10 metri, în Săliște

O femeie în vârstă de 67 de ani a căzut într-o fântână adâncă de zece metri. Din fericire, a fost salvată și transportată de Spitalul Județean Sibiu.

Inspectoratul petru Situații de Urgență Sibiu a intervenit cu două echipaje de pompieri militari și un echipaj SMURD, în localitatea Săliște, pe strada Vale pentru salvarea unei femei de aproximativ 67 de ani, căzută într-o fântână, anunță slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al instituției.

Femeia a fost salvată de către pompierii militari sibieni și i s-au acordat îngrijiri medicale de către echipajul SMURD. Ulterior a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu, conștientă, prezentând hipotermie ușoară.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus